/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +355 -44
    Anlatıyorum ;

    Bugün saat 7-8 gibi kızla buluştuk. Peder kırk yılın başı arabayı vermişti , ilginç bir şekilde iyiliği üstündeydi amk ayısının. Neyse konumuz bu değil.
    Bilenler bilir Bursa'da zafer plaza vardır , şehrin merkezi diyeceğimiz noktada. Kızı ordan alıp kampüse gitmekti planımız. Saat 8 de kızın yanındaydım.Ama manita bugün her zamankinden farklı giyinmişti. Süslü püslü falandı aq.Arabaya atladı aşkım annemler bugün saat 12'de istanbula gidecek , o saate kadar çarşıda takılalım sonra bana gideriz olur mu ? dedi. Tabi ev lafını duyunca aklımda ne ders , ne kampüs , ne de gibtiğimin okulu kaldı... iyi dedim amk napalım beklicez. Aşkım karnın aç mı dedi bu , ben de açım aşkım dedim.Gel zafere girelim kahvaltı falan ederiz dedi. Eyvah dedim amk en az 50-60 lira züte kaçtı... Ama gibeceğim amı düşünerek kızın istediklerini yapmaya programladım kendimi. Yemek katına çıktık kahvaltısı olan bi yere oturduk ama huur çocukları kahvaltımız hazır değil henüz dedi.Amk dedim siz de hazırlamıcaksanız kim hazırlıcak bu yemekleri. Kız da hemen arkadaki waffle yapan yeri gösterdi. Waffle ne amk diyemediğimden , waffle da yağlı yağlı iyi olmaz ki aşkım dedim. Menü resminden gördüğüm kadarıyla böreğe falan benzettim amk meğer tatlıymış. Kız yicem de yicem , yicem de yicem diye tutturunca gidelim yiyelim hadi dedim. Gittik oturduk , servisci karı geldi. Kız bişeyler dedi , ben de "aynısından bana da" dedim. Aradan 10-15 dakika geçti siparişler geldi.
    Bi gibime benzetemedim tatlıyı amk. Sevgilime bakıyorum onun da kafa telefonda yemeye başlamamış. Hayır yemeye başlasa ben de bakıcam nasıl yeniyor diye... Neyse daha sonra bizim daha yemeye başlamadığımızı gören garson karı geldi yanımıza , ilave istediğiniz bişey var mı dedi. Cahilliğimi , nacarlığımı gibeyim ki "varsa 2-3 parça ekmek alabilir miyim ?" dedim. Karı bi afalladı , "ekmek hanfendi , 2 parça ekmek alabilir miyim ?" dedim... Karı şaşıra şaşıra gitti , sevgilim kafasını masaya falan gömdü. Karı gülmekten ağlamaya başladı amk.Ben de "siz waffle yemesini bilmiyonuz ,waffle ekmekle yenir. Sizden öğrenecek değilim." dedim.. Kız daha da gülmeye başladı , ben de sözümü yutmamak için waffle a ekmeği bana bana yedim.Şimdi tuvaletten yazıyorum. Kızı da gibemedim , babasının işi çıkmış. Derse de yok yazıldık. Anasını gibeyim böyle günün beyler.
    ···
   tümünü göster