/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -3
    Selamlar gençler.

    bu başlık altında size, çeşitli ırktaki kızların, düşünce yapılarını, değer yargılarını ve sex düşünceleri hakkında bilgi vermek isterim.

    başlık altında, sormak istediğiniz konular olursa cevaplamaya özen gösterebilirim.

    öncelikle, benim en çok sevdiğim ingiliz kızlarından başlamak isterim..

    ingiliz kızları:

    aşırı derecede eğlenceye düşkündürler. ingilizcenizi yargılayabilirler, aksan, söylem dalgası geçebilirler ancak, sevişmesi en basit ırktır. Hiç tanışmadan, yanına yaklaşıp "seni becermek istiyorum" söyleminize sizi süzdükten sonra olumlu yada olumsuz cevaplar verebilir. aşırı şekilcidirler. sevişmeleri bencillik odaklıdır, sakso çektirmeniz zor olabilir. ailelerine pek düşkün değillerdir. türkleri küçümserler ama çatır çatır da gibişirler.

    Alman kızları:

    almanca biliyosanız, kesinlikle bu kızlar için vasıflısınızdır.. Tip olarak esmerlere bayılırlar. penis boyutu konusunda direk soru sorabilirler.. Aile kavramları vardır. anne babaya saygı gostermenizi, onlarla iyi geçinmenizi isterler. alkol almadan sevişen bi almanla karşılaşmadım daha. içir birayı geçir yarağı söylemi bunlara uygundur. sakso çekmeye bayılırlar. azcık temizlik hastalıklı olanlar vardır. önce duş, sonra sokuş diyenlerine genellikle karşılaşırsınız..

    Rus kızları:

    Bu ırk, sanıldıgı kadar verici bi ırk değildir. Aşırı bağımlı olabilirler. sohbetleri 5 para etmez, vara yoğa gülebilirler.. votka içip amı zütü dagıtmak isterler.. ingilizler gibi eğlence düşkünüdürler. ciksi görünmeyi görev benimsemiş olan kızları kesinlikle kolay kolay vermez. ailesini giblemez, ama babalarından çok korkarlar.. babasından dayak yememiş rus kızı yoktur. pis dayak yerler. sert gibişmeyi severler. nazik olucam, acıtmıcam tarzı yaklaşırsan bi daha o amı unutucan hacı.

    Japon kızları:

    En zor gibilen kızlardır amk. 2 hafta gezdirip zorla gibtiğim bi kız oldu sadece. işleri güçleri görmek, bilgilenmek.. aşırı derecede soru manyağı yapabilirler. duygusal bağları sıfıra yakındır. evet, çogu kişinin bildiği duyduğu gibi, tüm uzak dogu çekik gözlü karılar gibi, küçük ve dar vajinaları vardır. opüşmeyi pek beceremezler. gib yalamazlar. azdıracan, gibebiliyosan gibeceğin kız tipidir. gibtin mi de, o tadı başka kızda bulacağınızdan süpheliyim.

    Koreli kızlar:

    Türkleri çok severler. bi selam vererek içten sohbet ederler. japonlardan ayrılan özellikleri, sıcak kanlı olmalıdır. saygı duyarlar, görünüşle yargılamazlar. uzak dogunun uzak ara en guzel kızlarıdır. Temiz olurlar. ama kıllısı da boldur. *
    sevişmek araçtır. libidoları düşüktür ama masaj yapmayı biliyosanız tum genital bölgesini masajlayabilrsiniz. azdıysa yarra yedin demektir. 2-3 le doymaz, sabaha kadar esir edebilirler. bunlarda pek sakso çekmez, alışmamışlar büyük yaraga..

    iskandinav kızları (norveç, isveç, finlandiya):

    Herkesin bildiği gibi aşırı güzeldirler. Genelde sarışın olurlar. ırkındanmı bilmem, siyah kıl yoktur bunlarda, bal dök yala vucutları vardır. vucutları aşırı sıkı ve serttir. sarkık gögüslü kızları bulunmucak kadar azdır.. saygısız olabilirler. gibişirken aniden kalk vazgeçtim diyebilir. bu beynini gibtiğim ırkı kesinlikle kararsızdır. Aileye düşkündürler. anneleri genelde dominanttır. viski içer ocagınıza incir ağacı dikerler.. Bide sunger gibi içer dıbına koyduklarımın.. erkek olsun esmerden olsun görüşü vardır. çok tipsizim, hatun çok guzel diye yaklaşmamazlık etmeyin, siz onlar için değişik bi tip oluyosunuz.. ulkelerinden mi bilinmez, çok soguk sohbet ederler. sakso çektirmek için bi şişe jacki feda edebilirsiniz.

    Çek kızları:

    Aşırı paracıdır. şekilcidir. giy markayı koy yaragı yani. menfeatsiz gibişenini daha görmedim. çabuk sarhoş olurlar. sevişmeyi de, aşırı bilirler.

    Macar kızları:

    Türklere pek vermiyo dıbına koydugumun kevaşeleri. Oda parası almıcam diyip gibtiğim bi kız var. genelini pek bilmiyorum ancak, bunlarda menfeatine düşkündür. gibişmeyi pek bilmezler. yada benimkisi gibişelim bitsin diye baştan savdı bilmiyorum. *

    israil kızları (pek gelmiyolar, ülke sıkıntıları nedeniyle, önceden tanıdıgımla ilgili bilgi vericem):

    Bunlar aşırı hırsız olur. elini cebinize sokup para bile alırlar. hesap ödemeyi sevmezler. hediyeler isterler. berbat gülerler.. Bide çogu kokar bunların. egoları aşırıdır. en üstün ırkım diye düşünürler. misyonerde sevişenini görmedim daha.. yatağa ittirip üstünüzden pek inmezler. dominant olmayı severler. o yarak o ama girsinde, ne olursa olsun demi. Hiç sevmem bunları ben.

    aklıma bu kadarı geldi. okuyun bilgilenin binler. ha lisan bilmeyen bi amcık varsa, hiç uğraşmasın gibtirsin gitsin. lisan önemli.
    ···
   tümünü göster