/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +81 -7
    arabayı yıkatmaya oto yıkamaya gittim bitane coupe 335 miydi neydi bir araba geldi (sesi gürültülüydü yani, bilmeyenler için resmini koycam) adam ünide paralı okyomuş. akşamda arkadaşlarıyla reinaya gidiceklermiş. ballandıra ballandıra anlatıyo. etrafındaki kızlar falanda çok güzelmiş. resimleri falan gösterdi hele bitanesiyle yiyişirken çekmiş kızı al müzeye koy çok güzel memeler falan tam bomba esmer uzun saşlı bişey. adamın tipide görsen yüzüne tükürmessin. ama babadan zenginmiş. askerede gitmiycem diyo parayla yaparım diyo. başkası gitsin diyo. arabayıda geçen ay almış. ama değiştiricem diyo sıkıldım diyo. ulan ben kaç yaşına geldim babamdan izin alıyorum baba araba lazım değilse alıyımmı diye. ama bu huur çocuğu öle dğil en son model arabalar en son model karılar... bizim ne eksiğimiz var lan paradan başka. yazında yurt dışına çıkıyomuş tatile bu yaz ibizayı düşünüyom diyo. yüzünü kitabını gibtiğim. bizde gib gibi ay başını bekliyelimki maaşlar elimize geçsin. çalışıyon mu diye sordum buına \'\'babamın parası var\'\' dedi \'\'babamın verdiği harçlığı biriktirsem 5-6 ay ömür boyu çalışmama gerek kalmaz\'\' dedi. eee şimdi bu adam niye çalışsın amk.

    huur çocuğunun yaptığı bir diyer olayda orda kendinden yaşca büyük olan oto yıkamada çalışan adama ters yapması ulan adamda sesini çıkarmadı. bahşiş verir diye. koysanıza o adamın yerine kendinizi çoluğunu çocuğunu okutmak için milletin zütünü yalıyon. ulan bende gitmek istiyorum. bende gezip tozmak istiyorum. yapamıyorum neden param yok. muallak dölü bide milletle itle konuşur gibi yapıyo. (bu beni bi iki kere gördüğünden bana yapamıyo. bi kaç olayımı gördü oto yıkamada çünkü neyse)

    anasını gibiyim pasaportum bile yok amk gidiyim başka ülkeye orda yaşıyım. illaki bir yer vardır böle bir eşitsizliğin olmadığı ülke. biraz daha bişeyler anlattı anlattı dedğimde kendini övdü şuraya gittim buraya gittm para falan... sonra 15tl olan yıkama ücretine 100tl verip üstü kalsın dedi.

    özette geçiyom hadi okumayan binler için: fakirliğin gözü kör olsun

    edit: ibiza http://imgim.com/ibiza-6.jpg

    reina: http://imgim.com/imagesslider02.jpg

    edit2: bmwde böle bişeydi işte http://www.imgim.com/image/5qi8wxl.jpg/ ama o m3 değildi jantlarıda daha siyahtı

    edit3: bunuda dinleyin amk https://www.youtube.com/watch?v=ROCPia5Pia4
    ···
   tümünü göster