/i/Tespit

  1. 1.
    +5 -1
    Az önce bir başlığa girdim üstün ırk Türkler gibisinden. Oradan bir arkadaşşağımız Türkleri yermişte yermiş
    Bende bu züte üstün tuttuğu ırk hakkında bilgi vermek istiyorum
    Babası öldüğü zaman amcasının anasını becermesi normal bir davranış olarak görülüyor. Avrupada değilde benim kişisel kanaatim bu; sanki dişisi olan erkek bir köpek ölür ve başka bir erkek Köpek fırsattan istifade dişiye sahip olmaya kalkar. Avrupa bunu görse bilse eminim Türklere Köpek gibi davranmazlar. Şükür eder öper başlarına koyarlar.
    Dağda bayırda bulduğu taşa toprağa hayvana tecavüz etmesi çok medeni bir davranış değil mi? Çünkü üstün ırk ya her bulduğu her gördüğü şeyden kendini üstün tutup onu gibme davranışı gösterebilir.
    Ayrıca o kadar çağdaşsınız ki, kızınızı bacınızı babanızın amca diyeceği adamlara para karşılığında evlendirmeniz çok ideal.
    O kadar iyi bir inanç biçiminiz var ki. Elektriği suyu beleş kullanıp. Bunun kendi hakkınız olduğunu normal buluyorsunuz.
    Geçmişiniz kültürünüz kökeniniz o kadar eskiye dayanıyor ki. Utanmasanız adem ile havvadan önce geldim diyeceksiniz. Ancak ve ancak bizim ırkımızdan önce bu dünyada olduğunuzu kabul etmem için, darvine inanmam gerek. Çünkü adam maymundan geldiğimizi söylüyor.
    Adalet sisteminiz o kadar iyi ki. Kızınız bacınız kendi gönül rızası ile birlikte olduğu erkek yüzünden"töre" denen sisteme kurban gidiyor.
    Şimdi siz medenisiniz, çağdaşsınız, asilsiniz, adilsiniz.
    Biz mi sizden aşağılık ırkız?
    Bunu alıp ırkçılık insan suçudur başlığı altına almaya çalışan moduda giberim. Kürtlerin kıyaslandığı başlıklarıda görüyoruz kıyaslamak bile ırkçılıktır. Ha size göre kıyaslamak ırkçılık değilse bende burada ırkçılık yapmadım kıyasta bulundum hadi eyvallah
    ···
   tümünü göster