/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +3 -2
    Kadinligin önüne gecemezsin. Ya icraate doker kılığı, kıyafetiyle ele verir ya sözleriyle. Karışık degil de yaftalanma korkusuyla yaşıyor kadın dediğin. Bu sebeple hep ikilemde. istiyor ama yaparsa kaşar olacak, yapmazsa kezo. Git-gel ruh haliyle boğuşup dururken de biyle bir hal çıkıyor ortaya.

    Kadın arzulanmak istiyor ve bunu bir şekilde hissettiriyor. Göster ama elletme, mottosuyla büyütulduk kinamayin.
    ···
    1. 1.
      0
      hak verdim bu amlıya.
      ···
      1. 1.
        0
        13 sırf sana eksi vermek için giriş yaptım amk kezo olun mu dedik kaşar olun mu dedik verirseniz kaşar olursunuz gibi bi mantık hiçbirimizde yok sadece verdiklerinizin de sayısı olsun amk hiç vermeyene de kezo demeyiz öyle bişey de yok iNSANIN RUHU KAŞAR OLMASIN RUHU KAŞAR BEDENEN VERMEMiŞ iNSANLAR BiZiM ELEŞTiRDiĞiMiZ ÇOK MUHAFAZAKAR TAKILIP huur GiBi GiYiNiYOLAR HAL VE HAREKETLET ADAM GiBi OLDUKTAN SONRA VERDiKLERiDE YOL OLMADIKTAN SONRA SORUN YOK GÖSTER AMA ELLETME MOTTOSUYLA BUYUTULMENiZ umrumuzda değil iş o noktaya geldiğinde imanlı girl moduna bağlamıycaksınız aga
        ···
      2. 2.
        0
        atarın kime liselim? bu ne şiddet bu ne celal. var olanı söylüyorum.. daha lisede dıbını zütünü bir ettiren hanım kızlarla dolu bu dünya. bana havlayacağına düşün bakalım sorun nerde?
        ···
   tümünü göster