/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +1
    pkknın karşısında siyaseten heparlılar vardır. kimse yoktur demiş birde a.q evladı... akif'in de dediği gibi zaman ulum-u zamandır. sırf bilek gücüyle hiçbir gib yapamazsın, karanlık çağda yaşadığını mı zannediyorsun? pkknın da emperyalistlerin de karşısında siyaseten ayakta duran bir oluşum varsa o da mhp değil, hepar'dır!

    devlet bahçeli, ülkücü kesimi kontrol altında tutmak için amerikanın çıkarlarına uygun olarak çalışan birisidir. hala uyanamadıysanız aklınızı gibeyim sizin...

    ülkücüler hepar'a!
    ···
    1. 1.
      +1
      heparda osman paşadan başka siyaseti bilen biri var mı ? yönetimi kimlerden oluşuyor heparın ?
      ···
      1. 1.
        +2
        ekmek elden su gölden oh ne rahat yaşam dıbına koyim. her şeyi başkalarından mı bekliyorsunuz? her bir ferdin bu ülkeye karşı sorumlulukları vardır, günümüzdeki siyaset haliyle senin takım tutar gibi parti tutma lüksün yoktur, o mücadelenin içine girmek zorunluluğun vardır. hepar böyle bir partidir. ülkendeki rejim yıkıldı yıkılacak, kürdistanı kuruyor herifler öbür taraftan şeriat sesleri geliyor sen bana gelmiş diyorsun ki "yinitimi kimlirdin ilişiyir hipirin." yaaavvv bi gibtir gittt! hepar bir halk hareketidir. ben şu 20 yaşımda bin tane sıkıntı içinde çorbada tuzum olsun diye rızkımdan kesip hepar'a destek veriyorsam, savunuculuğunu yapıyorsan senin bana gelip de "yinitimi kimlirdin ilişiyir hipirin." deme lüksün yoktur. bizde vaktiyle mhpnin chpnin peşinden koştuk. ancak einstein'in de dediği gibi "aynı şeyi defalarca deneyerek farklı sonuçlar beklemek ahmaklıktır." koalisyondaki ve 12 yıldaki mhpnin durumuna bakarak, bu ucube mhpnin ülkeyi hala kurtarabileceğine inanmak ahmaklıktır, beyinsizliktir!
        ···
      2. 2.
        +2 -1
        hem siyasetle bu iş çözülür diyorsun kaba kuvvetle bir yere varılmaz diyorsun, hem siyaseti bilmeyen hepar'ı destekleyin diyorsun. hepar halk hareketidir diyorsun halk hareketinden kastın siyaset mi kaba kuvvet mi ? siyasetse halkın yüzde kaçı siyaset bilir ? kaba kuvvetse sen kendin kaba kuvvetle bu iş çözülmez diyorsun. ben doğduğumdan beri bu davanın içindeyim davamdan dönmeye de niyetim yok, dönenlere kolay gelsin. ayrıca heparlılar şu ana kadar sokakta ne zaman pkknın karşısına çıktı ? her olayda pkknın karşısında ülkücülerden başka kim durdu ?
        ···
      3. 3.
        0
        ben siyasetle bu iş çözülür demiyorum, "SIRF BiLEK GÜCÜYLE çözülmez" diyorum. siyasetle birlikte, siyaset yollarının çözüm olmadığı vakitlerde cebren güç uygulanabilir. halkın yüzde kaçının siyaset biliyor olması da bir gerçeği değiştirmez, savaş esnasında o savaşı idare eden tek bir kontrol merkezi, tek bir kumandan vardır. kemal kılıçtaroğlunun veya bahçelinin kumandan olduğu bir savaştan medet mi umuyorsun sen? doğduğun davaymış memleket falan senin gibinde değil aslında sen parti kurtarmak derdindesin. atatürk'ün de dediği gibi bu memleket paramparça olduğunda sizin o gibtiğim koltuklarınız mevkileriniz de paramparça olacak, şerefinizi haysiyetinizi yitireceksiniz. dönenler diyor birde aklını gibtiğim. senin gibisiyle oturmuş siyaset konuşuyorum, o devlet bahçeli kurtarır bu ülkeyi bekle sen. heparla ülkücüleri karşılaştıran zihniyetini de gibeyim senin senin derdin memleket falan da değil sidik yarıştırma, güce tapıyorsun başka bir şey değil. senin gibileri milliyetçiyim diye ortalıkta gezer ya ben ona yanarım... bu ülke için ne yapmayı düşünüyorsun, kurtuluş çarelerin neler, halkı ne şekilde örgütlüyorsun desem bi gib cevap veremezsin. bıt bıt bıt içi boş şekilde konuşursun anca. milliyetçi takılır içki, sigara, kız peşinden düşmezsin. alayınız böyle dıbına koyim.
        ···
      4. 4.
        +1
        mhpyi sadece devlet bahçeliden ibaret gören biriyle ne tartışacağım ki ben.
        ···
      5. 5.
        0
        devlet bahçeliden daha etkin kim var partide? isim ver bakalım. veremezsin çünkü öyle birisi yok, her şey bahçelinin ağzından çıkacak iki kelime lafa bakıyor...
        ···
      6. 6.
        +1 -1
        mhp'nin m'sinden haberin yok. rahmetli başbuğun yanında yetişmiş yusuf ziya arpacık var, bizzat karabağda savaşmıştır kendisi. ve kendisi bahçeliye suikast iddaasıyla gözaltında tutuldu. onun emrinde şu an 100 bin kişi var bunlardan en az 10 bini eğitimli asker. rüzgar birliği 500 kişiyle nasıl karabağı elinde tuttu bir araştır. bilmeden gelip burada sadece bahçelinin ağzına bakan insanlardan ibaret sanma mhpyi. beyni yok fikri var amk.
        ···
      7. diğerleri 4
   tümünü göster