/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +22 -1
    bak kardeşim, bugün acımız var. Sizin yaptığınız o kobani kalleşliklerini, şunu bunu yapmayacağım, dolayısıyla küfür etmeyeceğim. Bana ezilme ayakları yapma. 90'larda sadece hain binler ölürdü. Eğer bu ülkede kürtlere sadece eziyet olsaydı, Turgut Özal bu ülkenin lideri olabilir miydi? Mümkün mü bu? Ahmet Kaya ülkücülerin dahi dinlediği, en çok dinlenen isim olabilir miydi?
    Bunların örneği çoktur. Bu nedenle bana ezilme edebiyatı yapma. Anası gibilen şahıslar pkkcı veya pkkya yardım eden şahıslar olmuştur. Onlarında annesinin amında dümtek oynayayım der, geçerim. Yapın hainliğinizi bakalım. Birlikte yaşadığımız şu devlete, vurun zor zamanında, yapın kalleşliğinizi. Sana burada ergensel intikam yeminleri falan etmeyeceğim. Ancak bunu adamlığınıza nasıl sığdırıyorsunuz, soruyorum size. Gün gelir, devran döner. O zaman muhafazidin de dediği gibi, "Merhamet etmeyene, merhamet edilmez"...
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Ahmet Kaya bölünmeye karşıydı ama Kürt olgusunu kabul ettirmek istiyordu . Ne oldu ? Kürtçe konuşturmayıp , Kürt yok dersen Ahmet Kaya dinleme .
      ···
   tümünü göster