/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +134 -3
    sabah telefonun mesaj sesiyle uyandım. turizimci maksut abi 'darkmare nerelerdesin gözüm gel de bir oraletimizi iç' diyerek beni yanına çağırdı. bende sabah 5 posta 31 çekerek maksut abinin yanına gittim. 31 çekmemdeki amaç şu; maksut abinin yanına turist kafilesinden çok karı kız geliyor bende herseferinde midem bozuk taklidi yaparak tuvalete gidip iyice attırıp yarım saat sonra çıkıyorum . sonra maksut abi 'ulan gene mekanı cenabet ettin hergele' diyerek gülümsüyor bende kızarmış suratımla başımı öne eğerek yok be maksut abi ne alakası var diyerek utanıyordum. maksut abide genç adamsın yapacaksın tabi lan diyerek yanağımdan bir makas alıp muhabbeti sonlandırıyordu.

    dükkana gittiğimde maksut abi acil bir işinin çıktığını 15 dakika sonra hemen geleceğini söyledi. bende oraletimi yudumlarken içeriye turist bir afeti devran girdi. yarım yamalak türkçesiyle 'maksit abi buradami ?' diye sordu. bende oraleti bırakıp bıyığımı hafifçe burarak kendisi yok hanfendi buyrun ben yardımcı olayım dedim. bir kaç meselesini anlattı yardımcı olduktan sonra tuvalette bir sorun var bir bakarmısın diyerek kadınlar tuvaletine girdi. beni bir kabine soktu ve karşımda soyunmaya başladı.

    ferre yıldızlarını aratmayacak büyüklükteki memeleri südyenden kurtulunca arabaya süs olarak takılan köpek kafası gibi lop lop bir sağa bir sola oynamaya başladı. klozet kapağını kapattıktan sonra üstüne oturdu ve bacaklarını kenarlara açarak gel işareti yaptı. bütün bunları zihnimin arka planında sürekli çalışan ne kadar şarj yesede kapatmaya kıyamadığım malzeme downloader la zihnime kaydetmeye başlamıştım.

    artık beni maksut abi değil obama bile buradan öldürmeden çıkaramazdı. elimi gibime atmamla bir gariplik farkettim. gibim sarhoş bir evsiz gibi bir sağa bir sola sallanıyordu. kalk ulan dıbına kodum bini diye iki dürttüm ne var dıbına koyim dedi. olum görmüyormusun am var hadisene diye sarstıysamda nafile. sabah ki patlamalarım vücudumda bir damla döl bırakmamış. şakirt bir ev abisinin sarı içliğinde duran işemek için kullandığı organ oluvermişti. en son gibimi duvara yaslayıp yumruklamaya başladım. kız şoka girmişti. gibim son bir hamleyle karşılık vererek yüzüme tükürdü. seninde yolunu gibeyim diyerek mor kafasını kanatana kadar yumrukladım. en son kendime geldiğimde ölü bir kuş yavrusu gibi sol elimde can vermek üzereydi.

    hemen hastaneye koştum durumu anlattım gibimi alçıya aldılar. turist kızında türkiyede son günüymüş ülkesine gitmiş. kırk yılda bir mecalim kalmayana kadar 31 çektim oda o güne denk gelmişti. hemşire kızlar odaya girince gülmemek için kendilerini zor tutuyordu. doktorlar kendi aralarında mumya yaraklının ilaçlarını verdinizmi diyerek alay ediyorlardı. ama yılmadım. ben darkmare. gibim bir iyileşsin tekrar sokaklardayım.
    ···
   tümünü göster