1. 1.
    +6 -2
    aksini iddia eden katmerli kahpe evladıdır. bir erkeğin sevgili olması demek; başka bir erkeğin kız kardeşi veyahut ablası ile çıkıyor olmak demektir. bir erkek sevgilisi ile öpüşür, sevişir, gibini sevgilisinin ağzına sokar ve hatta onunla gibişir. yani bu kahpe evladı; başkasının kızını, bacısını gevrek gevrek gibmekte beis görmeyen; kansız, soysuz bir ermeni tohumudur. buradan; bu kahpe evladının kendi kız kardeşinin de başkalarıyla gibişiyor olma ihtimalinin mevcudiyetini kabullenmiş olduğu sonucunu kesinlikle çıkartabiliyoruz. sen başkasının kızını, bacısını giberken, kendi bacını da başkalarının gibiyor olma ihtimalini göz ardı edip, hayatına son derece yavşak bir şekilde devam ediyorsan eyvallah lafım yok. "gavatlığını kabul etmiş; arsız, geniş, laik bir huur çocuğuymuşsun." der yoluma bakarım. ama sen başkasının bacısını gibiyorken, benim bacımı gibemezler diyorsan o zaman da ikiyüzlü, yanardöner bir adam müsveddesisin demektir. gördüğünüz üzere bir sevgilisi olan adam her halukarda huur çocuğu oluyor.

    aslında kameti uzatmaya pek gerek yok.

    ali sevgilin var mı? var. gibiyor musun? evet gibiyorum. ya senin bacını da gibiyorlarsa? gibsinle ğe ğer..

    bakın burada ali gavat ve huur çocuğu.

    ali sevgilin var mı? var. gibiyor musun? evet gibiyorum. ya senin bacını da gibiyorlarsa? kim gibecek lan benim bacımı? anasını gibmedim daha.

    ali burada ise ikiyüzlü. fakat yine huur çocuğu.

    demem o ki; anan baban kimi münasip buyurduysa onunla evleneceksin. yok çıkmakmış, flörtmüş. bu gavur icatlarını başımıza musallat edenlerin ta yedi göbek silsilesini gibeyim. dinimiz; bir kadının kocası yanında olsa bile kaynı ile aynı odada bulunmasını dahi yasaklıyorken, nereden çıkmış, bir kız evlenmeden, namahrem ile el ele gezecek. dağ bayır yuvarlanacak. bunlar hep cumhuriyetin getirdiği sapkınlıklar. modernlikmiş, muasır medeniyetler seviyesiymiş. bunun adı namussuzluk, gavatlık. üniversiteye gidenin de anasını gibeyim, çağdaş yaşamı destekleme derneğinin de.
    ···
   tümünü göster