/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +6 -1


    Katilimizin adı Jeffrey Dahmer. Jeffrey, ailenin tek çocuğu sarışın, tatlı ve bir o kadarda naif bir çocuktu.



    Jeffrey 5 Yaşında Köpeği John ile Oynuyor... http://www.youtube.com/watch?v=XaSVkb_XLt4 Bu Parça Eşliğinde Dinlerseniz Başlıktan Daha Fazla Zevk Alırsınız.





    Annesinin söylediğine göre o çok iyi bir hayvansever ve hiç kimseye zararı olmayan içi mutluluk dolu bir çocukmuş.



    Jeffrey burada 3 yaşında ve kedisi ile çektirdiği bir fotoğrafı





    Jeffrey'in belkide cinayet işlemesine sebep olacak o olayı yaşadığı yıl 8 yaşındayken







    jeffrey 8 yaşında komşusunun tecavüzüne uğruyor ve zaten içine kapanık olan olan jeff dahada içine kapanık biri oluyor. ilkokul'da hiç konuşmadığı ve derslere katılmadığı için ailesi okulunu 3 kez değiştirmek zorunda kalıyor.



    jeffrey ortaokulu bitirdikden sonra babasının aldığı bigiblet ile





    Kendisi üniversite'nin 1. yılının dönem arasında okulu bırakıyor ve tek başına yaşamak için ölen büyükbabası'nın evine yerleşiyor.



    eve yerleşmeden önce babası ve kuzeniyle çektirdiği fotoğraf





    jeffrey 1987 ve 1991 yoğun olmak üzere kendisinin itiraf ettiği 17 toplamda ise 34 erkeğe tecavüz edip öldürdüğü sanılıyor. jeff ilk cinayetini 1987'nin yazında işliyor.

    kendisi hedef olarak otostop çeken erkekleri hedef alıyor. otostop çeken erkekleri arabasına alıp sert cisimlerle vurarak bayıltıyor. daha sonrada evine zütürüyordu.



    Jeffrey Dahmer'in cinayetleri işlediği ev burası







    Jeffrey'in evi başka açıdan







    Jeffrey'in evi bir başka açıdan daha.





    jeffrey arabasında bayılttığı erkekleri önce evine zütürüp bağlıyor daha sonrada tecavüz ediyordu. sonra onları parçalara ayırıp buzluğuna koyuyor ve parçalarını yiyordu. ileri düzeyde yamyam olan jeff'in bazı kurbanları burada







    Jeffrey'in yakalanışı şöyle oldu. 22 Temmuz 1991'de Dahmer, Tracy Edwards'ı evine davet etti. Edwards'a göre Dahmer, ona saldırarak kollarına kelepçe takmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı. Eline aldığı kasap bıçağıyla Dahmer, Edwards'ı yatak odasına gönderdi. Burada Edwards, mavi bir fıçıdan gelen kötü kokulara, duvara asılmış ezilmiş ceset parçalarına şahit oldu. Edwards birden Dahmer'ın yüzüne ve karnına yumruk attı; sonra da kapıya koşup kaçtı. Sokakta bir bileğinde kelepçeyle koşarken Edwards, iki polis memuru Robert Rauth ve Rolf Mueller tarafından sürülen bir arabaya ulaştı ve onları Dahmer'ın evine zütürdü. Burada Dahmer, polislere arkadaşça davrandı. Daha sonra polisler yatak odasını kontrol ettiklerinde, gördükleri manzara sonrasında Dahmer'ı tutukladılar. Bir memur Dahmer'ı tutarken, diğer memur buzdolabını açtı ve bir insan kafasıyla karşılaştı. Daha sonraki araştırmalarda evde üç tane daha kafatası, ceset ve insan kalıntısı fotoğrafları, parçalanmış el ve penisler, buzdolabındaki insan cesetleri bulundu.

    annesi jeff'in 10-20 yaş arası hiçbir sosyal aktiviteye (okul takımı vb) katılmadığı televizyon dahi izlemediği ve köpekleri dışında kendileriyle bile pek iletişim kurmadığı sadece köpekleriyle konuştuğu ve tek arkadaşının onlar olduğunu söylemiştir.



    Yakalandıktan sonra mahkemedeki fotoğrafları.







    Jeff Mahkemede.







    Jeff Mahkemede.





    Dahmer, tutuklanmasından üç yıl sonra, 28 Kasım 1994'te, tutuklu olduğu Columbia Correctional Institution'da bir başka mahkum tarafından kafasına aldığı ağır bir darbe sonucu hayatını kaybetti.




    ···
   tümünü göster