/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +146 -4
    bu muallak serkanla üniversiteden tanışırız beyler.
    bu huur çocuğu parayı görünce hulka benziyor desem yeridir, rengi falan atıyor amk hayattaki yegane amacı beleşcilik. en çok sevdiği şey ise oturduğu yerden para kazanmak. ben ve arkadaşlarım zaten bu muallaknin değişeceğini biliyorduk bu yannan kafalıda uygun zamanı bekliyordu.
    serkanla sıkı fıkı bir ilişkimiz yoktu sadece merhabalaşır denk geldiğimizde sohbet ederdik, ömrümde evine gitmişliğim yoktur. herkese davrandığı gibi banada kanka ayağı çekiyor işim düşerse uğrarım bakışı atıyordu. suratını gibtiğim.
    gelelim o şahane güne,
    bu bin serkan bizim semtte oturuyor beyler bizde iki arkadaş kalıyoruz,
    o gün karnım nasıl ağrıyor amk, sağlam ishal olmuşum züt deliğimi tuza basmışlar pembeleşene kadar kavurmuşlar sanki, yanıyor.
    hemen apartmana kendimi attım anahtar arıyorum, kod adı ahmet olan evveliyatını gibtiğimin çocuğu 2 anahtarı da çıkarken almış. yerimde zıplaya zıplaya ahmeti aradım. anahtar nerde huur çocuğu dedim kibar bi sesle
    karşıda olduğunu oraya gelene kadar popişimin donacağını söyledi. küfredip telefonu kapadım amk. sinir katsayım tavan yaptı ama panik yapmayıp filozof zekamı ortaya koydum olası çözümleri düşündüm ve b planı olarak soluğu serkanın evinde aldım.
    misafir sevmeyen asosyal huur çocuğu suratını asarak davet etti. bacına mı kerkindim gavat bu surat ne? diyecektim ki, elim mecbur diyemedim.
    düşünün beyler, bi ev sahibi siz girdiğiniz dakikada topukları zütüne değe değe odaya koşup pc başına geçiyor ve sizde aynı dakika tuvalete koşuyorsunuz. televizyonda da at yarışı açık, arka fondastart verildi yarış başladı sesi geliyor amk. o gazla tak kokusunun geldiği yöne ilerledim.
    kendimi hışımla içeri attım klozete zütümü değdirip sifonu çekmedin mi huur çocuğu hıııııığaaağğ diye haykırdım. serkandan ses gelmedi
    abajurlardan tutarak klozet üstünde sivas halayı figurlerini sergiledim, elime tuvalet pompasını alıp sağa sola savurdum
    zütümün acısı tarifsiz, ıkındıkça banyoyu talan ediyorum amk.
    tam o esnada beklenen bomba geliyor ve hüngür hüngür sıçıyorum.
    ardından öyle bi osuruyorum ki, serkanın yağlı saçları havalanıyor, ev inip inip kalkıyor.
    çektiğim acıyla mütevellit etrafı dağıtıyorum camları aşağı indiriyorum.

    hemen sonra serkanın ayak seslerini duydum beyler, ne yapıyorsun huur çocuğu diye inliyor.
    sıçıyorummmmm serkan ohhh deyip mmmm çektim.
    aç lan kapıyı pekekent sana silik atıcam pc ni hacklicem falan diye saçmalıyor amk.
    sonra bu muallak haneye tecavüz ihbarıyla polis çağırmış, tam sıçışımın doruk noktasındayım nirvanaya ulaşıyorum polis kapıyı kırdı, öyle bi koku dağıldı ki beyler inanırmısınız serkanın küflenmiş donlarındaki bütün bakteriler orada can verdi.
    memurlardan biri yere düştü can çekişiyor serkan ise bayılmak üzere. bende fırsat bu fırsat diyerek sıça sıça koşmaya başladım hem gümbür gümbür sıçıyorum hem de koşuyorum.
    etrafta ki şaşkın bakışlara aldırmıyorum beyler, sıça sıça eve kadar yardırdım.

    5 dk sonra apartmanda soluklandım, 30 dk sonra polis arabalarının sesiyle irkildim. takları takip ederek evi bulmuşlar amk. apar topar kelepçelediler. dışarıda mahşer gibi kalabalık bıyıklı ve serkan önde yüzüme tükürüyor toplanan ekşiciler beni alkışlıyor ve lehime sloganlar atıyordu.
    basın mensublarına taşşaklarımı salladım ve polis otosuna bindirildim.

    sonradan öğrendim ki ne kadar cam çerçeve varsa indirmişim, banyodaki duşa kabini kırmışım. serkan ev masraflarını çıkarmak için yeni tasarıma geçmiş, tüm liselilerden hırsını çıkarmış.

    özet: serkan huur çocuğudur.
    ···
   tümünü göster