/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -2
    erkekler çok abazalaştı bunda kadınların payı da büyük, göster ama elletme kafasında çoğu. Yanımda daha ü3-4 haftalık fiziği de düzgün bir manito varken istiklalde gözümün sağa sola kaydığını bilirim. Burda benim kabahatim bir ise bedenini neredeyse örtmeyen kadının kabahatı on. Ya erkekliğimizi köreltin rahat rahat giyinin, ya da kılık kıyafetlerine bir normallik getirin.

    Özgecan ın durumu ise bu anlattıklarımın haricinde, kız normal giyinmiş yoluna giden ponçik bi kızmış, o bin hastalıklı. Özgecanı suistimal edenler ise ondan da hasta.
    ···
    1. 1.
      +2 -2
      yani kız mini etek giyerse tecavüzü hak eder öyle mi? yok ben onu demedim diyemezsin attıgın entryden ne tür bi sapık oldugun anlaşılıyor..
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      @13 senin zihniyetini gibeyim uçkuruna hakim olamayan birine adam denmez. kız istediğini giyer ve senin ona hiçbir şekilde dokunma hakkın yok anla artık amın oğlu doku-na-maz-sın! yeter amk.
      ···
    3. 3.
      -1
      illa gel beni gib diyonuz amk ılıkları sizi, gidin erkeklik hormonlarınızı aldırın o zaman. Yoldan geçeni gibin demiyoruz, sapık adam kedi köpek de gibiyor. Emin olun özgecan ı öldüren muallaktor hepsini yapmıştır.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster