/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +135 -13
    Olay istanbul Tuzla' da bir ilköğretim okulunda yaşandı.

    Okul çıkışı ufak yeğenimi almak için okul yolunu tuttum. Kar dolayısıyla üzerime kalın bir mont atkı şapka aldım kulağıma da mp3 playeri yerleştirdim. Okula hemen girer girmez. Hademenin birinin beni dikizlediğini sezdim, sonra kendime bir baktım kulağımda kulaklık, elimde mp3 kumanda butonu, kalın bir mont, siyah bere kot pantolon ve siyah botlar farkında olmadan bir intihar bombacısı gibi giyinmiştim.

    O anda aklıma bir oyun oynamak geldi adama temel iç güdü oynamaya başladım,
    Biraz sonra yanına bir kaç adım daha yaklaşıp merdivenlerde durdum elimi kulaklığa zütürüp çocukların çıkmasını bekliyorum şu an için pek kalabalık değil dedim. Adama döndüm adamın rengi değişti, konuşmaya devam ettim telefonda konuşur gibi -ilk seferde ateşler mi acaba güzel bir alete benziyor dedim adam iyiden iyiye işkillendi, sonra çakmağı çıkardım bir kaç kez çaktım fena değil ateşledi dedim. Adam sakinleşti, neyse ben son sigaramı yakıyorum dediğimde adam geriye doğru adım atmaya başladı bahçe dışına çıkıp bir dal sigara içtikten sonra tekrar okula girdim.

    Bu kez beni takip eden göz sayısı birden fazlaydı hademe bir kaç yancısını uyarmıştı sanırım. Bende büyük oynamaya karar verdim.

    Tekrar elimi kulaklığıma atıp son sigarayı da içtik dedim, elimi kemerime zütürüp kemer sıktı gevşetmem gerekiyor diyip eğildim çevremde bir yuvarlak oluştu herkes geri adım attı, son olarak montumun fermuarını indirmeye başlamışken arkamdan bi tekme ile yere düştüm, bir kaç kişi kollarımdan tuttu montumun önünü açıp incelediler hayırdır ne oluyor diyip bana tekme atana kafayı indirdim.

    Biraz sonra polis geldi ifademi aldı arkadaşımla konuşuyordum birden üzerime saldırdılar. Canlı bomba sanmışlar son sigaradan falan bahsetmişsin dedi ifademi alan memur cebimden boş paketi çıkarıp son sigaramdı dedim. Şikayetçi misin diye sordu hepsinden şikayetçiyim kolumu geri bükenden de tekme atandan da dedim.
    Yazılı ifademi vermek için karakola istediler. Yeğenimi alıp az önce eve girdim.

    şimdi uğraşsın o.çocukları.
    ···
   tümünü göster