/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +371 -26
    31 den gibim kabuk bağlayınca güzel mahallemdeki abilerim artık bu kardeşimize bir iyilik yapma vakti geldi diyerek beni karıya zütürmek istediklerini söylediler. en başta yok abi ne alakası var derken aynı zamanda gibim bütün organları tek tek gezerek hepsinden helallik alıyor en sonunda banada gün yüzü doğdu diyerek hula hop çevirir gibi sevinçten yerinde duramıyordu.

    ismet abinin kartala mahalleden 8 kişi doluşup bir kerhanenin kapısında güç bela durduk. etrafıma biraz bakındım bir tanıdık varmı diye, o tipleri göreceğime keşke babamı elinde sıra fişiyle görseydim diye iç geçirdim. insan olduğunu iddia edip içeri girmek isteyen maymunmu ararsın, doğduğundan beri suratına tek bir cımbız değmemiş insanmı ararsın, kendi imkanlarıyla bir kadın gibemeyecek ne kadar varlık varsa oraya toplanmıştı. acaba bende onlardan birimiydim. hayır ben ağır 31 düşkünü bir insandım. istesem yapabileceğime inanıyorum.

    herneyse kapıda son taktikleri alıp içeri girdim ismet abi karıyı yanına alıp bir kaç uyarıda bulundu durumu anlattı. 1 posta kayma hakkım varmış. karı içeri geldi soyunuk biçimde bende zihnimden boşalmamak için vur vur dağcı koomando marşı ile başlıyor en son komşumuz nazife teyzeyi ve rukiye ninenin bacaklarını düşünüyordum. bütün sakinliğimi korumuştum boşalmama imkan yoktu. hatun gelip prezervatifi ağzımla takıyımmı dedi. tak bebeğim dedim. prezervatifi ağzına aldı. ağzıyla gibime dokunduğu an suratına boşaldım. bitti dedi. ne bitmesi yat ulan gibicem dedim 50 lira daha dedi dur o zaman otur şurada deyip 10 el pişti attıktan sonra dışarı çıkıp mahalle abilerine ferrelerde en sevdiğim pozisyonları anlatarak yaptım diye anlattım. siz siz olun prezervatifi kendiniz takın.

    edit: piştide hard core gibtim beyler ee o kadar da olsun
    ···
   tümünü göster