/i/Acil

  1. 51.
    +2 -1
    @1 Lan godos git aglayacak baska bir duvar bul. Burada oyle insanlar var ki senin iq'n kadarini, senin gibilere hayir olsun diye dagitip, burda gece uclere kadar takilip dertlesip, gulup biraz kafa dagittiktan sonra yatar. Sabah kalkar isine gider, senin salyan akarak hayretler icerisinde salyani akitarak baktigin, bilmedigin seyleri isinin bir parcasi olarak yapar. Sonra gelip burada muallak gibi ben bunlari yaptim diye anlatmaz pic. Gerekirse sevdigi icin omrunu de adar, gerekirse filozof gibi hayati da sorgular pic. Olaylari mizahla anlatmak burdaki insanlari cahil yapmaz. Insanlarin stresini attigi biraz daha samimi ve dogal davrandigi boyle bir yere hangi gotle laf sokusturup hakaret edebiliyorsun sen.
    Simdi sozluk liselilerden gecilmiyor olabilir, bu seni tum sozluk yazarlarini ayni kefeye koyman mi demek olur?
    Gitarmis da pinhaniymis de... onun bunun ferresiymis de... frikikmis de... ulan bunlar senin bilincaltina nasil yerlesmis hayret ettim amk. Ne pis bilincaltin varmis be.
    yok kitap okuyup susayim da cok sey konusacakken... boyle entel takilacaksan al guzel bir pipo kapalicarsidan, git hos bir fular da bul, sonra yelegi de giy olsun yani. Olayin bu mu senin?
    Kimin nasil muhabbetle stres attigi sana mi kalmis amk. Simdi sen burda yazilan her seyi ciddiye aliyorsun he amk? Herkes ezik? Belli amk bu hayattan bi gib anlamadigin. Sen kitap okuma kardesim valla senin gibiler okumasin. Sonra uctugunuzu falan zannedip, insanlarin ne kadar cahil oldugunu falan dusunuyorsunuz sarabinizi icerken.
    Simdi gibtir git ahmet kaya'dan entel maganda sarkisini dinle. Belki bu sarki ozune biraz degdirir de kibirinden bir nebze vaz gecersin.

    Edit: ozet geciyorum beyler. Eleman agir problemli kendi haline birakin.
    ···
   tümünü göster