/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1 -1
    kardeşim dediysem ne aynı göbek bağını nede aynı soyu kast ettim. zira aynı havayı solmamız bile kişiliğime tecavüz.

    şimdi sen hayatını kasımpaşa sokaklarında ot içerek geçirmiş,bir tane bile kız görmemiş ve kendin gibi boş bir sürü sapla takılmış olabilirsin. kişisel nefretin ve ezikliğin de olabilir. hatta ve hatta sen hazımsız bir huur evladı bile olabilirsin ki kvuvet ile muhtemel..

    ancak bu huur çocukluğu konusunda nirvanaya ulaşıp tecavüze uğrayarak öldürülmüş bi kıza iyi oldu huurya demeni gerektirmez. hani olursunda bu kadar huur çocuğu olamazsın..

    hatta bu iğrenç eylemi hayatını senin gibi sürdürmüş başka bi huur evladı bile yapmış olabilir. hatta ortak kin ve eziklikde dahi buluşmuşsunuzdur ancak bu kadar alçalmana gerek yok.

    cinsel tek aktiviten ferre alışverişi yaptığınız keşlerle izlediğin ferre filmileri yani 31 çekmek bile olabilir. yıllarca bi kadının eline elin bile değmemiş olabilir zira ama bu kadar düşmene ne gerek var dimi?

    bigün bacının giydiği uzun eteği dar bulup türbanlı olsa dahi tahrik olan yoldaşların tarafından bacın tacize uğrarsa o zaman namus meraklısı kesilir ve mangalda kül bırakmazsın ama iş işten çoktan geçmiştir. son pişmanlık fayda etmez.

    tarih ve tekerrür.. yani 3 ün 1 i !
    ···
   tümünü göster