1. 5476.
    +2
    arkadaşlar ben spor yapan biri olarak söylüyorum size. tonla kaynak bilimsel veriler internetteki spor hocaları flan derki hep, masturbasyonun kas gelişimine bir etkisi yok. ananın amı yok. nah yok huur çocuğu. ben bunu kendi vücudumda deneyimledim ve yemin ediyorum size o hafta çok masturbasyon yaptıysam kuvvetimde inanılmz bariz bir düşüş gördüm. o canlılık, o eklemlerin, iliklerin içinde kuvvet kalmıyor. hastalığa daha açık oluyorsunuz. bağışıklığınız düşüyor. dikkatiniz azalıyor. aşağılık kompleksine, bunalıma, depresyona daha kolay düşüyorsunuz. ve 10 senedir bilgisayar kullanıyorum bugüne dek şu bilgisayarda gördüğüm en mantıklı en doğru tespitin bilgisayarın ve televizyonun tamamen yokedilmesidir. eğer yok etmiyorsanız girmeyin vallahi şuraya yazılanlar dışında şuradaki başlıklar dışında girmeyin bunu yapın ya yalvarıyorum size. bende bunu yapıcam bundan sonra şuanda başladım hatta. 31 çekmeyelide 1 hafta oluyor. lan bi haber okumak istiyor insan giriyor mynete heryerde am züt meme resimleri. inciye giriyosun ferre başlıkları. televizyon açıyorsun am züt memememee aklından çıkmıyor lan çıkmıyor. bizim gelişemememizin sebebi aklımızda sürekli ne zaman gibişicem sorusunun olması yemin ediyorum. lan dünyada bizden zeki ırk yok aslında yemin ediyorum içinde bu kadar çakal bu kadar bin, kurnaz, fırlama lider ruhlu insanları bulunduran başka millet yok. bunu bildikleri için üzerimize oynuyorlar.

    en önemlisi beyler bu porn0 sektörü yahudilerin elinde yine bu huur çocukları. hitler demişya birgün öldürmeiğim her yahudi için bana küfrediceksiniz diye amk ırkçı biri değilim din dil ırk farketmez hepimiz dünya üzerinde yaşayan insan ırkıyız hepimizin ayrı ayrı güzellikleri var ama anasını gibicem herşeyin altından bu oç yahudiler çıkıyor amk.

    masturbasyonun zararlı olmadığı bilimsel araştırmaları yapanlarda yahudiler amk. bu oç ların kolları heryere uzanıyor
    ···
    1. 1.
      0
      amk bırak cahil ol ya. bırak cahil kal. benim abim anlamaz internetten flan tam bir cahildir ama bugüne dek tüm güzel kızları o zütürdü, güzel bi kadınla evlendi harika bir hayat yaşıyor fakir olmasına rağmen mutlu. internette sanki atom mu parçalıyoruz ne öğreniyoruzda ufkumuz açılıyor iki katı. ne öğreniyorsak sonu depresyona, yalnızlığa gidiyor. birşeyler yanlış. taku çıkartılmadığı srece tabiki kullanmak faydalı olabilir. ama herşeyi internetten öğrenmek yanlış. hayatı yaşamak lazım. 4 duvar arasında bir ekrana bakarak hiçbir insan mutlu olamaz. ben görmedim bilmiyorum
      ···
      1. 1.
        0
        panpa yazdım bişeyler gitmedi galiba dıbına koycam bu sözlüğün
        ···
      2. 2.
        +1
        neyse yine yazayım panpa işin aslı eğer okumuyorsan iş bulup çalışman lazım. işi olmayan adam kafayı yer. dert edinir kafaya takacak şeyler bulur tabi eğer maddi durumu iyiyse o zaman sorun yok. ama birilerine bakmakla yükümlüysen yada artık hayatının sorumluluğunu alman gerekiyorsa bu baskı yer bitirir adamı. kitap oku, ingilizce çalış, müzik dinle, dans et. youtube da ki tüm dans videolarını internet download managerle hatim ettim indirdim ak. 1 aydır çalışıyorum aynı karşısında baya ilerlettim ak. uğraşacak birşeyler gerekiyor.
        ···
      3. 3.
        0
        Anladım panpa sağolasın tavsiyelerin için. Zamanla birşeyler bulucam artık.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster