/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +54 -7
    beyler o zamanlar 17-18 yaşlarındayım gencim kanım kaynıyo tabi bursada oturuyorum sevgilim vardı o zamanlar ve gebzeye taşındılar ama biz ayrılmamıştık çok seviyodum beyler bildiğiniz gibi değil. neyse birgün bununla tartıştık benimle barışmak istiyosan bursaya gel dedim neyse kız çıkti geldi bursaya kız kuzeniyle beraber gezdik eğlendik benim o ana kadar hic aklımda kızı gebzeye zütürmek yoktu terminale bırakır dönerim ordan gibtirsin gitsin diye düşünüyodum.

    bunlar gitmek için yavaş yavaş toparlanmaya başladılar saate baktım 6 civarı bunlar daha yolun yarısındayken karanlık çöker benim içime kurt düştü arkadaşımı aradım gel dedim beraber gidelim kızları gebzeye bırakıp geri dönelim iyi tamam dedi ama cebimizdeki paradan haberimiz yok avradını gibeyim ben onda vardır sanıyorum oda bende vardır sanıyo öyle rahat takılıyoruz yani.

    neyse bindik otobüse kızların elini ceplerini attırmıyoruz bi görün sanırsınız babamız fabrikatör amk hesapta yalovaya otobüsle gidip ordan feribotla gebzeye geçmek var. neyse otobüsten yalovaya indik ordan feribota geçtik ordada yine biz veriyoruz tabi bide feribotta kızlar ne yersiniz ne içersiniz ayakları falan zütümüzü giben var sanki bide soruyoruz Allahtan bişey istemediler birer çay içtik feribottan indik ordan otobüse binip kızın mahleye gittik kızı öptüm ve hikaye burdan sonra başlıyor beyler.

    arkadaşa dedim ne kadar paran var 1 lira dedi ulan dıbına koyduğumun züğürdü daha ne gibime benimle geldin paran yoksa dedim madem geldin niye yolda bende para yok demiyosun şimdi nasıl dönücez geri dedim bu tarlası yanmış kürt gibi yere oturdu neyse saat oldu 9 bucuk son bahar bide ayaz var zütümüz donuyo soğuktan.

    napalım ne edelim derken sağa sola telefon açıyoruz banka hesabına para yatırsınlar diye herkes yok çekiyo tabi e annem babama söylesem giberler beni 17 yaşında bide kız peşine kalkmış gitmişim bilmediğim yerlere. neyse açlıktanda karnım senfoni orkestrası gibi utanmasam dilenecem amk yerinde.zor bela bi yerden para bulduk yolladılar arkadaşlar.

    ilk önce gittik yemek yedik daha dedik bugün dönülmez bu saatte bu geceyi burada geçirelim yarın sabah döneriz diye anlaştık.bi taksi bulduk abi dedik bizi bi otele bıraksana abiyede halimizi kısa bi özet geçtik dedi gençler buralarda otel pahalıdır ben sizi bi hastanenin önüne sallıyım orda uyuyun bu gece kimse bişe demez amın oğlu sanki köpek eniği bırakıyo hastanenin önüne.

    neyse tamam dedik bıraktı bizi bi hastanenin önünde gittik hastaneye güvenlik geldi daha girer girmez ne işiniz var burda bu saatte fln saat olmuş gecenin 1 i abi dedik hastamız var ameliyat oldu ona geldik bu saatte hasta görmesi olmaz gidin sabah gelin demesinmi.hay geçmişini gibiyim bi kız davasına hayatımdan kızdan nefret ettim amk. neyse dedik bari gidelim terminalede terminalde kıvrılıp uyuyalım ordanda kovacak değillerya.

    gittik terminale yattık tam uyuyucaz polis çıktı geldi gençler kimlik diye iyi dedim bundan bi cacık çıkmaz yanımdaki dallamanın mahkemeden aranması varmış meğersem kimliği verdik o çıktı polis anladı tabi bunu aldılar bunu karakola zütürdüler ben kaldım yannan gibi tek başıma hic bilmediğim bi yerde salaklıktan karakolun yerinide sormadım adamlara.

    zor bela o geceyi atlattım terminalde sabah 7 8 gibi arkadaşım aradı ben adliyenin önündeyim bin bi minibüse gel diye iyi dedim sevindim kurtulduk diye bindim bi minibüse abi dedim beni adliyenin önüne bırak tamam dedi neyse gidiyoruz git babam git git babam git bitmiyo dıbınakoyduğumun yolu cocuk diyo olum beni 5 dakkaya getirdiler sen yarım saatte gelemedin ne bileyim dıbınakoyim gidiyoz işte. neyse beyler sözde adliyenin önüne getirdi adam beni.

    indim minibüsten adliyenin önüne gittim arkadaşı aradım dedim nerdesin diyo adliyenin önünde sen nerdesin e bende adliyenin önünde arıyorum tarıyorum yok amk cocugu beyler kafamı kaldırdım tabelaya yazan şey istanbul adalet sarayı gavat oğlu gavat beni pendiğe zütürmüş gebzeden hay ananı avradını gibeyim dedim ben böyle işi gücü kızı anasını avradını gibeyim oturdum resmen sinirimden ağlıycam amk.

    bindim bidaha minibüse gittim gebze terminalinin önüne cocukda orda bi sarılışım var uzayda bi türk görsem anca bu kadar sevinirdim sonrasına çıktık döndük bursaya kızdandan ayrıldım zaten geçmişini gibtiğimin kızı.

    edit:okumasanız bile şukulayın binler o kadar yazdık amk.
    edit2:hikayede geçen kişi ve olaylar tamamen gerçektir.
    ···
   tümünü göster