1. 5476.
    +2
    merhaba panpalar. hem yeni hali gibime benzediği için hemde interneti eskisi kadar kullanmadığım için sözlüğü bırakmıştım ama bazı tecrübelerimi yazmak istedim. bu arada başlığı sürekli takip ediyorum eminim diğer yazmayanlarda arada bir mutlaka bakıyordur.

    herkes farketmiş 21. günlerde bi patlama oluyor. ben sırasıyla 10-23-28 gün dayanabildim. geçen gün yine bozdum hem sigara hem 31 ile. bu sefer başa dönmediğimi farkettim. yani testesteron, abazalık azaldı ama onun dışında hayattan zevk alma diyim artık değişmedi yine aynı enerjik ve güleryüzlülüğümü koruyorum. bu yüzden olurda bozarsanız zaten bozuldu diye dibine vurmayın kaldığınız yerden devam edin.

    bir de ilk 10 günde gördüğüm semptonlar giderek yayılmaya başladı. yani eminim ki şimdi en azından 40 günü görücem. belki sonrakinde 60. derken en son ne zaman 31 çektiğim. unutur hale gelirim diye düşünüyorum. o yüzden eğer arada bir dayanamayıp 31 çekmeyi düşünüyorsanız mutlaka son rekorunuzu 3-5 gün geçin. yoksa geri sarmaya başlarsınız.

    dopamini arttıran herhangi bir şey diğerlerini de tetikliyor onu farkettim. sigara içtiğimde mutlaka 31 de çektim çünkü. yada aşırı müzik dinlediğimde. dikkat edin.

    alkolden de bi süre uzak durmanızı öneririm çünkü irade bayağa bi zayıflıyor uyumadan bi 31 çakarsınız söyliyim.

    her zaman 31 çektiğiniz yada sigara içtiğiniz aktiviteleri farklılaştırın. ben şöyle yapıyorum artık soğuk duş alıyorum ve zütüm donduğu için bir an önce çıkmaya çalışıyorum. zaten soğuk suyu görünce içine kaçıyor xD sigarada ise ilk önce sigarayı ve içeceği ayırmıştım o yüzden çay içerken direk aklıma sigara gelmiyor.

    hadi kolay gelsin.
    ···
    1. 1.
      0
      Çekip de bozanlar üst üste çekmesin. 1 kere çekip pişman olmuşsa orada bıraksın ve yoluna devam etsin ve bidaha da çekmesin tabiki.Üst üste çekersen başa dönüyosun
      ···
   tümünü göster