/i/Tespit

  1. 1.
    -1
    benim bu sözlüğe üye olduğum zamanlarda ironi diye bi kavram vardı sen anlamazsın tabi boş konuşmaya devam et kodumun cühelası.
    ···
    1. 1.
      0
      Yaragimin tepesine bak baska nick mi yok gelmis icsel sapikliktan bahsedio nicke bak o zamandan beri sapiklik var demek ki
      ···
    2. 2.
      0
      senin seviyene inip açıklamasını yapıyorum. nickte ki türkçe olmayan harfler 2009 döneminde ergen tiplerin konuşma tarzına bir göndermeydi ve o dönemde çoğu yazar bu tarz tepkili göndermeler yapardı. inci sözlüğün tabanında amaç cinselliğin dışa vurumunu alaycı bir dille göstermekti ve ironilerle.
      eskiden sözlüğün daha kaliteli olmasının altında yatan sebep buydu. şuan bu kadar taktan olmasının sebebi asıl düşüncelerin dışa bu şekilde vurulur olması. bu sözlüğü terkeden yazarlar kaliteli insanlardı ve sözlüğü bu kadar popüler hale getiren insanlardı. hepside belli seviye düzgün yaşayan zeki insanlardı. senin gibi toy tipler değildi. bakış açını genişlet biraz. herkes senin gibi aklından geçenleri hoyratça savurmuyor meydana. altında çeşitli anlamlar barından girdileri anlayamiyorsan yorum yapma rezil oluyorsun.
      ···
   tümünü göster