/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +104 -13
    2010 yılının haziran ayı tatil amaciyla gittigim antalyada ilkokul arkadasim hasani da gormek istemistim hasan kendisinden bir yas buyuk afeti devran ablasi ve anne babasiyla yasayan lise son ogrencisiydi. Telefonda gorustukten sonra aksam yemegi icin sozlestik.
    Saat 6 bucuk civari gotumun terleri pacalarimdan akarken kendimi hasanlarin evinin onunde buldum klimali olmasini umut ettigim gibtigimin evinde tek guzel sey ablasiydi ustelik klimada yoktu. Az bucuk muhabbetten sonra
    Hanim teyzemizin yaptigi kuru fasulyeyi harman ederken bir yandanda gotumdeki terler delik aramdan iceri sizmis kati taklarimi sivilastiriyor krem peynir kivamina getiriyordu.
    Yemek faslindan sonra tercih muhabbetinden konu acilmisti fakat taklar bagirsak baskisindan kurtulmus özerklik ve anadilde savunma istiyordu. Hewaller daha fazla gotu basi dagitmasin diye lavabo ne tarafta dedim
    Alaturka tuvaleti gosteren hanim kizimiza kafa sallayip aksine klozete yoneldim. Evet beyler gumbur gumbur siciyordum suyun sesini sonlamis hayatin zevklerini yeniden yasiyordum yarim saatlik fevkalade seruveni sifonu cekerek sonlandiracaktim ki sifonun calismadigini farkettim.
    Tam 20 dakika klozetin ustunde oturup cozumleri ve eger simdi cikarsam olacaklari dusundum.
    Muzigi sonladim playlistten we are the champions sarkisiyla kendimi telkin etmek istedim fakat arkasindan calan abdullah papur
    Cift camlardan ses gelmiyor parcasiyla gercek dunyaya dondum ve beklenen olmus fazli amca kapiya gelmisti.
    - Yavrum ac kapiyi bisey yapmicaz bak gaz maskesiyle tuvalete yaklasamiyoruz hemen cik istikbalini dusun gencligine yazik etme "
    + beni birakin siz gidin ben bu ugurda olmeyi goze aldim amca les kargasi polemonada selam soyleyin.
    - ne diyon sen irzini gibtigim hemen cik evimden
    Bu sirada konu degismenin faydali olabilecegini dusundum

    + hasannnn?
    - ne var lan gavat
    + taka basann zaaaaa
    - azina sicicam senin !
    Fakat bu da ortami yumusatmiyordu. Fazli amca haneye tecavuz ihbariyla polisi cagirmis ekipler anons geciyordu.
    " lutfen disari cikin aksi taktirde guc kullanacagiz "
    Kapiyi acmamla beni alacak olan polis memurlari fenalik gecirdi bende kendimi kelepceledim mahallenin saskin bakislari ve yuhlamalar esliginde polis aracina bindim. Sonradan ogrendim ki Birinin durumu agirmis kasten adam yaralama ve haneye tecavuzden yargilandim intihari dusundum. 2 sene yattiktan sonra afla cikardilar. Son olarak beyler Hasanin akrabalari hala pesimde.
    ···
   tümünü göster