/i/Tespit

  1. 1.
    +163 -81
    hepar'lı da olsam ülkücü kardeşlerimi siz huur çocuklarına yedirecek değilim. vatana millete küfür etmenin modernlik olduğu bu memlekette insanlığını bir nebze olsun kaybetmemiş, hala ONURUYLA ve ŞEREFiYLE yaşamaya çalışan, vatanına milletine sahip çıkan insanlar varsa bunlardan birisi de ülkücülerdir. hal böyle olunca bu vatana hayrı olmayan, polis taşlayan, asker şehit eden, öğretmen katleden huur çocuklarının ülkücülerden rahatsızlık duymaları gayet normaldir.

    daha düne kadar ırzına geçtiği kız sayısıyla övünen komünistler ve kürtçüler, başkasının karısına kızına göz dikmediği için ülkücülerle "ellerini gibiyorlar" diye alay etmiyorlar mıydı?? şimdi ne oldu da saf değiştirdi bu huur çocukları?

    sizin ben samimiyetinizi gibeyim.

    şimdi gelelim fatih isimli sütü bozuk huur çocuğuna... bu adam şimdi sırf bozkurt işareti yaptı diye ülkücü mü oldu dıbına kodumun çocukları? azıcık aklınız olsa bozkurtun mhpnin, ülkücülüğün değil türklüğün simgesi olduğunu bilirsiniz. bozkurt işareti yapan adam herhangi bir partinin sembolünü yapmış olmaz.

    https://www.youtube.com/watch?v=m1a1pEOZMl4

    bakın burası iran mesela; dönemin cbaşkanı aleksis shawn'ü azerbaycan türk'ü kardeşlerimiz bozkurt işareti yaparak karşılıyor. şimdi bu adamlar mhpli mi oldu lan? bozkurt işaretini ülkücülüğe yamayanların kafasını gibeyim ben.

    demek ki neymiş? bozkurt işareti türklüğün sembolüymüş. mhp de türkçü bir parti olduğundan ötürü bu simgeyi kullanmaktaymış, ama kral4fero gibi saçı sakalına karışmış huur çocukları bunu ayırt edecek zeka yapısına dahi ulaşamamış.

    kaldı ki fotoğrafta da görüleceği üzere FATiH GÖKÇE iSiMLi huur ÇOCUĞU MHP'Li DEĞiL, AKP'LiDiR. evet akplidir dıbına koyim açın bakın fotoya: http://www.imgim.com/image/rmbgiwo.jpg/

    ama ülkücülere saldıracaksınız ya, nereden saldırsam diye bahane arıyorsunuz huur çocukları. öyle şeyler yazıyorsunuz ki sanki serapı otobüste diri diri yakanlar siz değildiniz, sanki doğuya giden neşe öğretmene tecavüz edip, daha sonra vücudunu keleşle paramparça edenler siz değilsiniz, sanki aşeren eşine meyve almaya giden subayı arkasından vuracak kadar huur çocuğu olanlar siz değildiniz değil mi?

    en baasitinden şu ülkücülere giydiren insanların profiline bakın. ya kürtçüdür ya komünisttir. ya da kral4fero gibi sözlükte 100 bin entry girmekten beyni yosun tutmuş, ağır asosyal bir bin olan, siyasete olan tüm bilgisi "pkk = ülkücü" yazmaktan ibaret olan, elime verseler kızgın demirle komaya sokacağım vasıfsız huur çocuğudur.

    şu fotoğraflara bakın... hanginiz devletin bakmadığı uygur türklerine kendi rızkıyla yardım edecek kadar HAYSiYETLi, ŞEREFLi, NAMUSLUSUNUZ da ÜLKÜCÜLERE LAF EDiYORSUNUZ ŞEREFSiZ huur ÇOCUKLARI?

    http://i.imgur.com/HbptbEV.png
    http://i.imgur.com/QI17Hxz.png
    http://i.imgur.com/C6COcuS.png
    http://i.imgur.com/Urocxyy.png
    http://i.imgur.com/WBfWPxn.png
    http://i.imgur.com/hqVsmRl.png
    http://i.imgur.com/S9yXSVy.png

    not: ayrıca bana prim için başlık açıyor diyen orul orul huur çocuklarına sesleniyorum. hayatta bi baltaya sap olamamış paragraf yazacak kadar beyni gelişmemiş vasıfsız kral4fero gibi huur çocukları dakikada bin tane "ülkücü = pkklı" diye entry girerken prim yapmış olmayacak da ben bu huur çocuklarını susturunca mı prim yapmış olacağım? sözlüğü alın ananızın amcığına sokun huur evlatları. ayrıca ben bu sözlükte olduğum sürece ve sizin gibi huur çocukları provokasyon yaptığı sürece böyle başlıklar açmaya devam edeceğim.

    ülkücü kardeşlerim, başınız öne eğilmesin! şerefsizliğin, hainliğin, alçaklığın, haysiyetsizliğin sağanak olup yağdığı, atatürke, bayrağa saldırmanın modernlik sayıldığı ülkemde sizler bu ülkenin en şerefli insanlarındansınız, dik duruşunuzdan ödün vermeyiniz!

    edit:

    ihtiyar amcanı dinler misin, oğlum, Nevruz?
    Ne büyük söyle, ne çok söyle; yiğit işte gerek.
    Lafı bol, karnı geniş soyları taklit etme;

    SÖZÜ SAĞLAM,
    ÖZÜ SAĞLAM
    ADAM OL,
    IRKINA ÇEK!

    -Mehmet Akif Ersoy
    ···
   tümünü göster