/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 51.
    +3 -3
    Kastamonuluyum ama Kastamonu insani kadar cahil yobaz paragoz hirsiz yani tipik akpli insan gormedim . Babam amcalarim da dahil olmak uzere topunu surucen bu ulkeden . Rahmetli babaannem harici iyi kastamonulu gormedim .

    Adana nami diger kekolar diyari . Burasi küçük texas gibi amk her sokak arasindan apaci sürüleri cikar , kavga hic ekgib olmaz tam ortadogu sehiri tanimina uyan bi yer . Erkeklerinin yuzde 60 i karisini satar kahvede okey oynar . Uzak durun .

    Konya - Kayseri - Yozgat fantastic trio amk . 2 gun konyada kalin ne demek istedigimi anlarsiniz pantolon giyen kizi bile gibicek gibi bakan insan demeye dilimin varmadigi mahlukatlarin yasadigi bolge .

    Diyarbakır - Siirt - Adıyaman amk buralar zaten akliniz varsa gitmeyin kürt kokusundan durulmuo insanlari insan degil emin olun sokakta dolasan kediler daha haysiyetli vicdanli .

    Rize burasi da adananin yobaz versiyonu . Bizim hayatimiz kurani kerim kardes deyip 2 dk sonra yoldan gecen universiteli kizlara laf atan tipler bulunur . Dogal guzellik acisindan 10 numara fakat insanlari at cope gitsin . Yobazligin en tepe noktasidir rize .

    Ordu - Mesudiye geldik turkiyenin en saf huur cocuklarinin oldugu il ve ilceye . Ordu Mesudiye denince ben arkama bakmadan kaciyorum amk . 21 yasindayim mesudiyeli tanidigim 6-7 kisi vardir . Biri kredi kartimi caldi , biri kavganin ortasinda kacip gitti , biri kiz arkadasims yazmaya calisti anasını gibince polise verdi , bi diğeri kendini gibtirmek icin zorla ugrasti sevgilim oldugunu bilmesine ragmen . Isin ozu Mesudiyeli ne kadar varsa karisini kızını gibiyim erkeklerinin giblerinden su akmaz kuruyup kalirlar inşallah

    Kocaeli - Sakarya buranin belli kesimi yobazlikta cag atlamisken belli kesimi de modern duyarli insanlardir . Tek cozemedigim ikili bu aq cok iyi insanlari da vardir , cok kopek karakterlileri de . Türkiyenin büyü , üfürük , fal , kismet acma - baglama islerinin cogunu yapan hokkabazlar bu bolgeden yetisir . Bu bakimdan biraz tedbirli olmakta fayda var yobaz kesimi büyüye falan cok meraklidir . Bu bolgeden cok delikanli adam da cikar yalniz .

    Benim gozlemlerim boyle beyler
    ···
    1. 1.
      0
      adana ya texas diyen benden başka birini gördüm
      ···
      1. 1.
        +1
        Türkiye nin Texas ı Taşköprü dür (bkz: kastamonu)
        ···
      2. 2.
        0
        ahahha ağzına sağlık . özelikle kocaeli sakarya cuk oturmuş .
        ···
   tümünü göster