/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +14 -2
    dün akşam bankadan para çektikten sonra kardeşime abur cubur birşeyler almak için bime girdim. neyse aldım birşeyler kasaya gittim. bime gidenler kasanın yürüyen bandının mekanizmasını durdurmak için tahta ayıraçın konulduğunu bilir. onun olduğunu bilerek kasanın arkasından 2-3 parça ürünü koydum. o sırada da bir tane suriyeli kadınla çocuğu kasadan ürün geçiriyormuş.

    dalgınlığıma gelmiş olmalı bizim ürünlerin banttan gittiğini görmedim. suriyeli çocuk banttan kasaya doğru gelen ürünleri görünce arapça ve türkçe karışımı bir dille birşeyler dedi tahminen bunlar bizim değil diye bağırmaya başladı. tamam buraya kadar sorun yok ama çocuk konuşurken bizim ürünleri yere atmaya başlayınca çocuğa atmaması gerektiğini söyledim. çocuğun annesi hiç türkçe bilmiyordu, çocuk bana söylenmeye başlayınca çocuğu tutup kasanın öteki tarafına çekti.

    ürünler kasadan geçtikten sonra 70 lira hesap çıktı. parayı ödedikten sonra alışveriş arabasını da alıp gitmeye kalktılar. kasiyer bunlara seslendi ama ikisi hiç aldırış etmedi. işte sonra kasiyer müdahale etti kasiyerle kadın arasında tartışma çıktı benle kardeşim de dahil olmamakla birlikle göz ucuyla baktık. sonra çocuk kardeşimin baktığını görünce ne bakıyorsun dedi kardeşime tokat attı. bu arada kardeşim 7 yaşında ve o çocuğun da aynı yaşlarda olduğunu tahmin ediyorum. çocuk kardeşime tokat atınca o hınçla gibtiğimin çocuğunu kaldırıp diğer kasanın üstüne attım ama vurmadım. bu sırada kadın da kasiyerle tartışıyordu. en sonunda diğer müşteriler olaya müdahil oldu.

    en son çocuk kasanın oradaki içi dolu olan buono çikolata kutularını yere attı ve üstlerine bastı oradan çıktılar. çocuğun anası bizim paramızı devlet veriyor parasını onlardan alın gibi birşey dedi. o zamandan beri düşündüm işte bu (bkz: burgerkingden çocuğa dayak) konusunda da müdür benimle aynı durumu mu yaşadı? o çocuk da öyle birşey mi yaptı? valla sinirlerim çok yıprandı binler, çok fazla yazdım gece gece başınızı da şişirdim ama yazmasam olmazdı.
    ···
   tümünü göster