/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +29 -1
    Okuyacaklar gelsin amk.

    gibtiğiminin ülkesinde herhangi bir vatandaş bir kötülük yaptığı zaman ilk olarak ne yaptığı kötü davranış araştırılıyor nede sonuçları. ilk olarak hangi taraftan diye bakılıyor, çünkü ona göre ağır tepkiler verilecek. gibeyim sizin fikirlerinizi.

    Ben müslümanım diye sosyal medyada paylaşımlarda bulunsam sonra romaya gidip kiliseyi havaya uçursam suçu bana mı yükleyeceksiniz yoksa müslümanlara mı?

    Veya daha net örnekler olsun bugünle alakalı, bazı huur çocukları anasını gibtiğiminin evlatları gencecik bir kızı öldürüyorlar ve bu amk evlatlarından daha çok bunlar ülkücü muhabbeti dönüyor etrafta. gibtiğiminin fikirlerini bir kenara bırakın. Bugün bir komünistte herhangi bir insanı vahşice öldürse o insanın komünist olduğunu konuşmayın o amcığın vahşi şerefsiz bir insan olduğunu konuşun.

    gibmişim sizin fikirlerinizi kavgalarınızı. Her gün merakla bekliyorsunuz acaba bugün bize karşıt gruptan biri bir yanlış yapacak mı diye. Fransada saldırılar oldu, o insanlardan çok müslüman oldukları konuşuldu. Birbirlerinin açıklarını bekleyen ülkücülerinde komünistlerinde dincilerinde din düşmanlarında tüm insanların dıbına koyayım.
    ···
   tümünü göster