1. 1.
    +23 -1
    pek youtube'dan bu tarz şeyleri takip etmem ama uzun süredir takip ettiğim kanaldır. 10 numara muhabbeti vardır. genelde multiplayer videolar çeker garbarius ve bılbılla. argo küfür vb. şeyler yoktur videolarında. hergün 2-3 video atar. sanırım upload hızı düşük olduğu için sabahın 5 inde videoları çeker.
    uzun lafın kısası adam gibi adamdır.
    2 yıl sonra edit : eski havasını kaybedendir. bunun en önemli nedeni tabiki kanalı abi minecraft çekçilerle doldurmasıdır. ve sürekli minecraft videoları çekmesidir. tamam paranı kazan youtubedan, allah daha çok versin daha çok abonen olsun ama o eski tadı vermiyor artık. eskiden yeni video atsa da izlesek modundan artık izlesem mi izlemesem mi diye düşünüyorum. hayır yani eski çektiğin minecraft videolarını da izlerdik keyifle ama artık olmuyo be abi.
    bir diğer eleştirimde hayatımda gördüğüm en sıkıcı en kötü en bayık youtuber(!) olan rodinyayla video çekmesidir. onun oldugu vıdeoların hepsi birbirinin aynısıdır. geç cevap vermeler, kötü espriler, sıfır muhabbet. izlemek işkencedir.
    ets2 canlı yayınında bahsetmişti minecraft 100k+ izleniyoken diğer oyun videoları 40k-50k izleniyosa o videoyu çekmem diye ama böyle yaparak ne çekse izlenirden sadece minecraft çekse izlenire dönüşmüş bulunuyor. günde 3-4 video atsa bile.
    kısacası kanalı eski haline getirmesi zor gözüken, eski havasını yitiren bir oyun kanalıdır. eskiden videolarını kaçırmadığım şimdilerde arada açıp izlediğimdir.
    ···
    1. 1.
      +4 -3
      aynen.

      ama selim abi'nin küfür ettiği bir bölüm var.

      tıklarsan o küfüre gidersin *

      http://youtu.be/WFOfnoo0Kb4?t=9m56s

      not: selim abinin açığı değildir, ağzından kaçmıştır :D
      ···
   tümünü göster