/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +114 -14
    beyler dün akşam bütün sülale bizim evde toplantık. amcamlar, dedemler hep beraber rahat evde 40 kişiyiz amk. neyse salonda oturuyoruz. bizim amcaoğlu judoya başlamış amk. babamda bunu duyunca helal yeğenime, gel bi güreş tutalım dedi. çocuk yok mok dedi ama babam durur mu amk zorla aldı 17 yaşındaki çocuğu ortaya, tam el ense çekecek, bu babamı kaldırdığı gibi yere fırlattı. amk babam havadayken gözgöze geldik resmen. neyse babam çaktırmadan doğruldu, helal aslan yeğenim diip yerine geçti. annem koşarak yatak odasına gidip beni çağırdı, neyse içeri girdim bana "babanın şerefini yerde bırakmayacaksın dimi dedi?". dedim anne ne diyosun, o ara ablam girdi içeri elindeki telefonda eyes of the tiger çalıyordu. babamın namusu senin elinde majestyk dedi. ulan dedim şakalaştırlar amk noluyo. sonra annem babanın gururunu kurtarmazsan sana hakkını helal etmem dedi.

    ulan o gazla gidip amcamın iş için gittiği japonyadan getirdiği karate elbiselerimi giydim. beyaz kuşağı da bağladım belime. malafatıda alt kısmını lastikli yerine sıkıştırdım. nolur nolmaz, dar elbise amk bi kalksa rezil oluruz.

    ablam salona girip japon milli marşını çalmaya başladı. ben hemen koşarak hızımı alıp amcaoğluna doğru uçucaktım ve bir yumrukla babamın namusunu kurtaracaktım. içeri girer girmez binin üzerine atladım. atlamaz olaydım dıbına koyim. muallak beni tuttuğu gibi amele sümüğü misali duvara yapıştırdı. o anki refleskle senin ananı gibeyim dedim. amcam höst ulan yengenemi kerkiniosun diyip bana daldı. babam noluyo lan diyerek amcama girişti.

    o an dedem dayıma dönüp, tarafını seç savaşa katıl diye bağırdı.(dedem boş zamanlarında wolfteam kasarak ölümü beklemekte.) neyseki dayım bizim tarafı seçmişti, dedem eşitlik olsun diye amca tarafına geçti. gece yarısına kadar yapılan çetin bir kavgadan sonra ağır bir yenilgi aldık. şuan annem benle konuşmuyor. babam benim öle oğlum yok gitsin kendine yeni bir ev bulsun demiş.

    napıcam beyler acil yardım.
    ···
   tümünü göster