/i/Acil

  1. 1.
    +104 -13
    Fotoğraflar : http://40.media.tumblr.co...25muSFB1rno0cmo1_1280.jpg

    http://36.media.tumblr.co...25muSFB1rno0cmo3_1280.jpg

    http://41.media.tumblr.co...s25muSFB1rno0cmo2_400.jpg

    istanbul Maltepe’de kayıp olan Gamze Boyraz’dan 9 gündür haber alınamıyor arkadaşlar. Sizden ricam bunu çok seri bir şekilde paylaşmanız.Elbet gören duyan birileri vardır. 9 gün önce Maltepe’de görünmüş. Şimdi telefon ile görüşüp bilgileri aldım kız hala kayıp.
    Lütfen duyarlı olalım başka Özgecan’lar yaşamayalım görmeyelim LÜTFEN! Sosyal medya hesaplarınızdan yayarak yardımcı olun beyler lütfen.

    ÖNEMLi : Hashtagimiz arkadaşlar ; #GamzeBoyrazKayıp bu hashtag ile de fotoğrafları paylaşabilirsek daha seri ulaşabiliriz.Twitter'dan TT olup bir şekilde göstermeye çalışalım arkadaşlar. Lütfen.

    Edit : Özgecan'ı yitirdik. Lakin aynı acıyı tekrar yaşamamak için bu tarz kayıp haberlerini trende çekebilirsek gerçekten bu acılı ailelere yardım etmiş oluruz. Umarız en kısa zamanda bulabiliriz Gamzeyi.

    Edit 2 : Sosyal medya hesaplarınızda paylaşın beyler lütfen.

    Edit 3 : Trendden düşmesin bu arkadaşlar görebilen herkes paylaşım yapsın lütfen.
    Edit 4 : Tarih 19,02,2015 hala bir haber yok lakin "ben dağa çıkıyorum gerilla olacağım beni aramayın" yazılı bir not bulmuş ablası. Lakin kız lise öğrencisi okul hayatı da iyi ne böyle bir eğilimi var ne de bu tür bağlantılara ulaşabilecek muhatap olabilecek bir kız değil. CANI TEHLiKE DE ONA GÖRE DUYARLI OLALIM.
    ···
   tümünü göster