/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +2
    gökten indiği zannedilen bütün dinler dünyadaki bütün sapkınlıkların kaynağıdır. dünyadaki savaşlar nedense hep aynı tanrının indirdiği dinler yüzünden oluyor. insanların çoğu bu yüzden bölünüyor.

    özellikle tutucu islam ülkelerinde cinsi sapıklık almış yürümüş mesela amk hollandada bi adam ferre arıyacakken young porn diye aratırken amk normal olarak herkes 20 30 yaş arası kadın bedeni görmek ister bunda bi sapıklık yok. türkiye afganistan pakistan gibi ülkeler daughter mom efendime söyleyim içest gib cümlelerle ferre aratıyor. zaten tecavuz olaylarından bahsetmiycem bile amk.

    ayrıca yerleşik doğu toplumlarındaki gibindirik düşünce adamlarının yarattığı dinler ne kadar pozitif insancıl görünsede onlarda gibindirik saçmalıklarla dolu.

    adam gibi inançlar hep kendiliğinden bir kişi ve ya bir gecede çat diye tanrı tarafından gönderilmiş olduğuna değilde yüzyıllarca dilden dile efsanelerle inanç sistemine dönüşmüş inançlardır mesela göktanrı gibi bu tür dinlerin yasaları şimdiki islam yada hristyian yada yahudi şeriata yada medeni hukuklara 5 bin basar giber geçer

    özet tanrı yok varsa da bişey bilmiyo
    ···
   tümünü göster