/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +38 -1
    Diyorsunuz ki nasıl gibiyor. bir bakalım..
    Kaldığı otel tanerin babasınınmış 6 milyon TL ye satarım diyor. Olmasa bile bu adam çalışmadan her gün jack smirnoff absolut köpek gibi içiyor arabayla durmadan geziyor uyuşturucu kullanıyor.. bunlara hep para lazım!
    Buradan nasıl bir geliri olduğunu düşünün. para sıkıntısı yok.
    üstüne üstlük tanerin 13 şubat gecesi ve 14 şubat sabahı yayınladığı videolarda gözlerine surat ifadelerine bakın.. alkollü değil. alkol alsa zaten durmadan kameraya gösteriyor..
    uyarıcı madde aldığı belli! göz bebekleri dev gibi durmadan terliyor konuşurken kelimeleri üfleyerek söylüyor gözleri kapatıyor triplere giriyor.. kısacası uçuyor..
    ayrıca o videoyu büyük ihtimalle kendisi yayınladı kafası güzel uçarken aldığı uyarıcı maddenin verdiği öz güvenle.. daha sonra kız şikayet eder başı belaya girer diye yalan attı başkası yayınladı falan dedi.
    saatler sabah 6 yı gösterirken çorbacıya gitti malum uyarıcı kimyasallar belirli süre sonunda düşüşe geçirir vücut biter.
    6 da yattı saat 13:00 gibi kaltı bunu yazdı
    "arkadaşlar ne oluyor yaaa yeni uyandım da biri ferre videomu mu yayınlamış anlamadım gitti herkesin dilinde bu var şimdi ne oluyor şimdi alla alla ferrestar mı olduk yoksa"
    kimyasal madde - alkol - saçma sapan hayat- şımarıklık - para.. kısa zamanda bu tip kendini öldürür yada birilerinin başını belaya sokar..
    ···
    1. 1.
      +1
      http://inciswf.com/1302576825.swf
      ···
    2. 2.
      +3 -1
      adam ağır haklı
      ···
    3. 3.
      0
      Sukunu vermek için girdim
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster