/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +43 -14

    Evet beyler Serkan yeni tasarımıyla trend bölümünü gözümüze gözümüze sokuyor. Bu yüzden bu fırsatçı bini en az bir kaç kez trendde görmüşsünüzdür eminim. Bu başlıkta Hzpankus'un inci halkını kullanarak nasıl prim yaptığını anlatmaya çalışıcam..


    Bakalım arkadaşımızın kaç trendi var



    Gördüğünüz üzere bir günde 5 trend yapabilmekle birlikte toplamda 27 trendi var bu zat-ı muhteremin. ilk bakışta insan düşünmüyor değil, herhalde çok yetenekli bir yazar, çok iyi mizah yapıyor.. eski efsane reyizler gibi falan diye. Sonuçta buraya büyük ölçüde gülmek için giriyoruz. 27 trend de çok ciddi bir rakam. Ama profiline baktığınızda kazın ayağının hiç de öyle olmadığını gözlerinizle görüyorsunuz..





    işte trend başlıklardan 15 tanesi



    Gördüğünüz gibi bu herif mizah falan yapmıyor.. inci sözlükte son yıllarda yükselen milliyetçilik değerini kullanarak prim yapıyor. Yazıların içeriği Kürtler, Atatürk, pkk, HEPAR vs vs'den başka bir şey değil.. Geri kalan 12 başlığını telefonum almadı amk..:) uzun lafın kısası beyler, siyasi görüşünüz uyuyorsa bile millî değerlerinizi, vatanseverliğinizi, milliyetçiliğinizi kimseye prim malzemesi etmeyin derim.. Zira insanoğlu kullanılmaktan pek hoşlanmaz..Hadi hayırlı forumlar canlarım..


    ···
   tümünü göster