/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +5 -5
    evet başlığın arkasındayım. amcık fetişzmi üzerine kurulu tüm sistem. bakın adminlerden bişey isteyin sizi kimse giblemez. ama adınız merve ise bi yarrağa bile benzemeseniz sokakdaki köpek bile sizi gibmeyecek kadar iğrense yardımı alır çünkü dıbınız vardır. amcık fetişizmi karakteri öldürdüğü gibi kişiliğin ve davranışlarında belirleyicisi olur.

    herşey cinsellik üzerine kurulu. insanlar bunun için evleniyo evlen baskısı yapan adamlar rahatça birileriyle yatamadığı için bu baskıyı yapıyo sadece buna dindarlık maskesi takıyo. eğer hayatınızı buna adamışsanız beyni vajınismus yaşayan bi çük kafalıdan başka bişey değilsiniz. sosyal medyalar, internet siteleri, barlar,cafeler ve tüm bu alanlar sevişebilmenin bi yolu sadece yada ilk basamağı.

    o zütü kalkık dediğiniz türk kızının neden zütü kalkık düşündünüzmü hiç ? sizin amcık merakınızdan çünkü. facebook u bi açıyo 200 beğenme 100 yorum bir sürü diğer klasöründe mesaj ve onlarca arkadaşlık isteği görüyo bi gibe benzemesede onu isteyen onlarca abazan var. sonra bakıyo ve alternatifinin çok olduğunu görüyo bu sebep ile zütü kalkıyo.

    sistem cinsellik ve amcık fetişizmi üzerine kurulu herkes bunun için çabalıyo erkekler ağız suyu akıtarak kızların her alanda zütünü kaldırıyo ve peşinden koşuyo kızlar ise bunu zaten istiyo ve istemiyomuş gibi davranıyo. karşı cinse ilgi o kadar uç noktadaki sevgilisi olsun olmasın hatta arkadaşının sevgilisi olsun içinde bir istek ve arzu var hep insanların. bi yere gittiğinizde çalışan kişinin davranışlarına bakın yanınızda kız yoksa suratı 5 karıştır ama kız varsa gülmeye ve espri yapmaya başlar size iyi davrandığından değilde amcık fetişizminden bu

    misal bu yazıyı yazan benim gibi bi sap değilde bi kız olsa keyifle okur muhabbet ederdiniz. zira sizi gibiniz yönetiyo

    edit : - verenlerde fikrini söylese keşke. tartışırdık en azından
    ···
   tümünü göster