/i/Tespit

  1. 1.
    +148 -11
    ailenize de yedirmemeye çalışın.

    zira o tavuklar tarladaki patates gibi hiç kıpırdamadan yerleştirildiği gibi önceden 1.5 saate zor pişen tavuk şimdi 15 dakikaya pişer hale geldi. dolayısıyla bizim o yediğimiz endüstriyel şeyler tavuk değil. tavuklar yumurtadan civciv olarak çıktığı gibi kemikleri gelişmesin, et yapsın denilerek hemen antibiyotik veriliyor. sonra ne mi oluyor? 1.5 senede ulaşacağı boyuta 45 günde ulaşıyor... bu yediğimiz şeyin tavuk olmadığı anldıbına gelir. Ve bu tavukların yumurtalarını da klorla yıkayıp piyasaya sürüyorlar.

    süt ürünlerinde de durum böyledir.

    on bin yıllık sütü ‘sokak’ kelimesiyle birleştirip küçümseyerek; ne olduğu belirsiz ürünler pazarlıyorlar. salamında, sucuğunda ve köftesinde et olmayan, baharatı inşaat boyası ve kiremit tozundan yapılan, zeytine ayakkabı boyası katan, atık yağı damıtıp yeniden satan, peyniri ve dondurmayı sütsüz yapan, peynirin mayasını tanımayan, ekmeği bile meçhul ve tehlikeli katıklardan üretilen gıdaları tüketir hale geldik artık.

    unutmayın beyler, günümüzde insanın sağlığı değil, gıda sektöründeki patronların çıkarları söz konusudur. günümüzde tıp artık para kazanılması üzerine kurulmuştur. dolayısıyla mümkün mertebe marketlerden beslenmemeye çalışın, her hafta sonu pazar kurulur mutlaka oralardan alışveriş yapın, hem sağlıklı beslenirsiniz hem köylüyü desteklemiş olursunuz ki bana göre en büyük milliyetçilik de vatanseverlik de budur, her şeyin doğal olanını ve o doğal ürünü üretenlere destek olun. eğer kendi canınıza ve ailenizin canına kıymet veriyorsanız.

    ayrıca ayçiçek yağı yerine de zeytin yağı kullanın, marketlerde satılan kanser sebebi beyaz ekmeği değil fırından "tam buğday" ekmeği alın, sebzeyi meyveyi mevsiminde pazardan alın. içinde bin tane katkı maddesi olan bisküvi, cipsi, çikolata tüketimini minimum düzeyde tutun.

    eğer yok arkadaş ben marketten alır yerim kimse karışamaz diyorsanız şu habere bir göz atın, kısırlaştırıldığınızın ve 2030larda kadınlarda doğurganlığın 0'a ineceğini bilin: http://www.gidahareketi.o...tiriliyor-274-haberi.aspx

    ayrıca ülkemizde tarıma vurulan darbelere karşı sessiz kalmayın beyler. örneğin manisa yırca köyünde 6 bin zeytin ağacının hukuksuz olarak devlet tarafından kesilmesi, bülent arınç'ın bunu meşru göstermek için "dağ-taş zeytin ağacı dolmuş" demesi kirli emperyalist oyunların bir parçasıdır, uyanık olunuz ve sessiz kalmayınız. akp'nin 2006'da yerli tohum satışını yasaklayan yasayı geçirmesinin sebepsiz olmadığını bilin. 2006'dan beri israil'den ülkeye sokulan genetiğiyle oynanmış "hibrit tohumu" ekildikten sonra bir daha ekilemiyor mesela. neden biliyor musunuz? çünkü burada üretimi baltalamaya ve insanları kısırlaştırmaya yönelik uzun vadede emperyalist çıkarlar güdülmektedir.

    bu sadece bizim ülkemizde değil, dünyada da böyledir. abd ırak'a girdiğinde türlü bahanelerle ırak'ın tohum pazarını ele geçirmişti. aynı şekilde sovyetlerde stalin köylülerin tohumlarını toplatarak 6 milyon köylünün açlıktan ölümüne sebep olmuştu. ayrıca bakın son zamanlardan bir haber: http://www.gidahareketi.o...k-Yangin-1603-haberi.aspx

    özet: her şeyin doğalını almaya çalışın, et ve süt ürünleri için marketlerden değil köylülerden alışveriş yapın. ayçiçek yağı değil zeytin yağı kullanın. beyaz ekmek değil tam tahıl ekmek tüketin. salam, sosis, sucuk, bisküvi vs yememeye çalışın. günde en az 1 avuç fındık tüketmeye çalışın. konsantre meyve suları içmeyin. hele ki burger king ve mcdonalds gibi yerlerden yediğiniz hamburgerlerin sizi aptallaştırdığını unutmayın. HiÇBiRiNi YAPAMIYORSANIZ AYÇiÇEK YAĞINI EViNiZDEN ATIN ZEYTiNYAĞI KULLANIN. en ufak hastalıkta hemen ilaçlara sarılmayın. şu gibtiğimin dünyasında öyle bir döneme denk gelmişiz ki hayatın çoğu tadını yaşıyamıycaz bile belki amk, düşünsenize baba bile olamıycaz belki dıbına koyim.

    BEYLER LÜTFEN UPLAYALIM 1 aydır bu meseleyi araştırıyorum aklınıza takılanlar olursa sorun bildiğim kadarıyla cevaplarım ve isteyenlere kitap tavsiyesinde de bulunabilirim. yazıyı kısa tuttum okumazsınız diye o yüzden biraz kavramlar birbirine girmiş olabilir.

    http://www.imgim.com/image/mytsn7f.jpg/
    http://i.imgur.com/tUghXV6.jpg

    edit: israil'den tohum ithalatında tam hız haberi: http://www.gidahareketi.o...-Tam-Hiz-1358-haberi.aspx

    çiftçilerden israil tohumuna boykot haberi: http://www.gidahareketi.o...a-Boykot--784-haberi.aspx

    ULAN BiRDE BU AKP SANIYORSUNUZ Ki iSRAiL DÜŞMANI DEMi?
    ···
   tümünü göster