/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +67 -60
    huur çocuğunun teki açmış başlığı demogoji yapıyor. (bkz: tüm komünistlere şükran borçluyuz)

    neymiş işte yunan ordusu, polatlı'yı ele geçirmişken, umutsuzluk diz boyuyken, başkenti kayseri'ye taşıma tartışmaları sürerken, bir yiğit cengaver çıkmış bizlere yardım etmiş. bu cengaverin adı da leninmiş. lenin olmasa adımız yorgo olacakmış, ayenastafanos olacakmışız cart curt.

    hani adam öyle bir yazmış, öyle bir demogoji yapmış ki olayın aslını bilmesem neredeyse ağlayacaktım dıbına koyim.

    halbuki gelin görün ki benim güzel kardeşlerim, sovyetlerden gelen altınları ruslar değil, buhara halkı ve onun reisi cumhuru osman kocaoğlu göndermiştir.

    buharadan gönderilen 100 milyon altının ise ne kadarı elimize ulaşmıştır biliyor musunuz?

    SADECE 18 MiLYONU.

    peki altınların gerisi ne olmuştur?

    huur ÇOCUĞU LENiN herhalde taşıma ücreti olarak kendine pay biçmiş olacak ki o 82 MiLYON ALTINI cebine indirmiştir. vereceğim kaynakları incelediğinizde ve buhara sovyet halk cumhuriyeti cumhuru reisi osman kocaoğlu'nun konuşmalarında da göreceğiniz üzere, o anasının kızıl amcığını gibtiğimin lenin'i, dünya tarihinin en büyük vurgunlarından birini biz türk milletine yapmıştır. bunun içindir ki komünist lenin EŞi BENZERi GÖRÜLMEMiŞ BiR huur ÇOCUĞUDUR.

    ama gelin görün ki bir huur çocuğu çıkıyor; "lenin olmasaydı olmazdık" diyor. güler misin ağlar mısın dıbına koyim?

    birde bu binin yalan ve demogoji dolu komünist leninist seviciliği başlığı 32 kişi tarafından beğenilmiş, hadi bu huur çocuğu neyse ne. ya peki o başlığı beğenen 32 sığıra ne demeli?

    neyse...

    buhara sovyet halk cumhuriyeti'nden gönderilen 100.000.000 altının bize ulaşım tarihleri ve altının miktarı aşağıdaki gibi olmuştur.

    1920 yılında; 3.066.800 adet altın ruble ve 100.000 adet osmanlı altını.
    1921 yılında; 9.800.000 adet altın ruble.
    1922 yılında; 4.600.000 adet altın ruble.

    geriye kalan 81.673.200 altını o anasının kızıl amcığını gibtiğimin lenini gasp etmiştir. o topsakalına attırdığımın evladı yok mu? hah işte o huur evladı... o karısının kızıl zütüne orağı, kızıl amcığınaysa çekici soktuğumun evladı.

    ayrıntılı bilgi ve kaynak için bakınız, yazı uzamasın diye alıntı yapmadım: https://guneyturkistan . wordpress.com/2010/01/26/rus-yardimi-degil-buhara-altinlari/

    bu dünyanın başına bela olan komünistler allah bir derse inanmayın, gerekirse 3 defa 5 defa düşünün. çoğunu kürtçülerin oluşturduğu bu güruh o kadar yalancı, insafsız, şerefsizdir ki 20. yüzyılda bu huur çocuklarının iktidar olduğu ülkelerde ölen kişi sayısı 94 milyon kişi civarındadır. (bkz: stéphane courtois komünizmin kara kitabı)

    bir başka anti komünist propagandalarda görüşmek dileğiyle, sağlıcakla kalın.

    edit: "Kendi ırkçılıklarını muhafaza edip, bizim milliyetçiliğimizi hoş görmeyenler, bizi milli intihara sevk etmek isteyenlerdir. Eğer bunlara bütün enerjimizle <<Hayır!>> diyorsak, bu sofu bir milliyetçi olduğumuz için değil, milli varlığımızı muhafaza etmek içindir. Türk gençliğini de bunun için milliyetçi olmaya çağırıyoruz. Bu şuura sahip olmayan gazetelerin ve yazarların Atatürkçülüğüne de aldanmayalım. Bunlar Türkçü olmadıkları için hiç bir zaman samimi bir Atatürkçü de olamamışlardır."
    -Peyami Safa
    ···
   tümünü göster