/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +47 -8
    ulan manita sabah sabah azmış yatakta kendini elliyodu. bana da whatsapptan resim yolla dedi. dıbına koyim ofisteyim diorum dinlemiyo. en son beni de azdırdı kaltak. gittim tuvalete resim çektim. neyse whatsappta paylaş butonuna basayım derken yazdır butonuna basmışım yanlışlıkla.

    ofisteki bütün yazıcılarda benim nevalenin resmi çıkmaya başladı. tabi ben mevzuyu o an anlayamadım. ben sanıyorumki whatsapptan gönderiyo amk.

    neyse hazır tuvaletteyiz, çavuşta atış talimi için hazır, dedim bi posta atayımda öle çıkayım. neyse elimi falan yıkadım çıktım.

    masama geldim bi baktım yazıcının çıktı kısmında tam sayfa benim alet. dıbına koyiim yüzümünde yarısı çıkmış. yannan kadraja yakın olduğundan daha bir iri ve haşmetli gözüküyor. önce bi hoşuma gitti. biraz inceledim. çünkü normalde o kadar büyük değil.

    o an sekreterin çığlığı duyuldu. hay "dıbınıski pompela"(sinirlendiğimde kendi kendime söylediğim bir söz) diye içimden haykırım hemen sekreterin oraya koştum. sekreterde bir gariplik vardı, donakalmıştı. konuşmuyordu, yüzü bembeyaz olmuş kızcağzın. elinde benim aletin resmi duruyor tam sayfa. ondaki bide renkli çıkmış dıbına koyim.

    şimdi kendimi benim odaya kitledim. ofiste herkes beni arıyor. daha kaç yazıcıdan çıktı bilmiyorum. napıcam acil yardım edin.
    ···
   tümünü göster