/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +3
    Beyler bu goldinci olayına karşı ön yargılıydım ancak mantıklı bir fikir olduğu aşikar. Bence sözlügü benimsemiş yazar ve çoluk çocuğu ayıracak. Fakat kafamı kurcalayan bazı açıkları var gibi. Serkan ucuz olacak dedi (tahmini 6-8 tl) bu tip işlere veletler bence de para ayırmaz doğru. Ancak yine de içlerinde babasının cebinden para çalıp gold alanlar olacaktır. Bu adamlar o.zaman ulan ben gold kullaniciyim diyip daha da şımarmayacak mı?

    Gelelim şeffaflık konusuna. Sözlükte yaklaşık 340bin yazar var. Bu adamların 330binini çöpe atsak (ki bence daha azını çöpe atmak lazım) 10bini gold alacak goldinci 7 Tl oldu dersek yaklaşık 70bin tl parayla Serkan ne yaptığını açıklayacak mı? Diyeceksiniz ki açıklamak zorunda değil. Ancak benim göruşüm en azından para veren adamlara karşı bir sorumluluğu olmalı yani açıklamalı yönünde.

    Hepimiz onedio ve listelist örneklerini biliyoruz. Bu tipteki sitelerde karşımıza sponsorlu başlıklar, galeriler çıkıyor acaba goldinci zaman içinde buna dönüşüp bir reklam aracı halini alır mı?

    Evet beyler bu konular kafamı kurcalamadı değil. Goldinci teorikte faydalı görünüyor almayı da düşünüyorum. Ancak pratikte nasıl işleyecek bekleyip görmek lazım bence.

    Not: Bu başlığı liseli tayfa uyuduğu adam akıllı okuyup irdeleyebilecek adamlar online olduğu için bu saatte açıyorum.
    ···
   tümünü göster