/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +8
    ahahahah amk aklıma yıllar önce yaşadığım bi olay geldi

    üni yılları aq garsonlukta yapıyorum bi yandan. bi lavuk girdi mekana yanında kız var. çocuk sivilceli falan silik bi tip. nedense tipine bakınca çocuğu dövme isteği oluştu bende. neyse oturdular ne istediklerini sordum kız sıcak çikolata istedi bu lavuk bitki çayı istedi.

    siparişleri hazırladım çocuğa ince bardakta çay, kız sıcak çikolata. masaya zütürdüm maksat lavuğa cinslik yapmak anlatabiliyo muyum. bizde bu şekil delikanlıyız kardeş. istedim ki lavuk "bu nedir ulan? ben bitki çayı istedim senden" desin, lafı gömeyim (eheheh çok komik bi cevap hazırlamıştım beyler) ağırına gitsin kavga çıkartsın, giberteyim bunu. istediğim oldu.

    "bu ne?" dedi. "çay :d" dedim. "birader ben senden bitki çayı istemiştim" dedi. ben hınzırca gülümseyerek "uheuhe bu çayda zaten bitk... " derken sol eliyle çeneyi kavradı yanaklardan sıkıyor benim. o kadar ani hareketle yaptı ki bunu. "sen benle dalga mı geçiyon dalyarak!" dedi. ben böyle sivilceli görmedim beyler. montuyla oturuyodu ondan sanmıştım fakat gerçekten cüssesi varmış bunun. iri bişey. sonra benim kulağın o tarafa doğru gömmüş bi tane, çalışan arkadaşlar anlatıyo bunu ben ayıldıktan sonra. taksör olduğunu falan söylediler.

    öyle işte panpa. hey gidi üni günlerim.
    ···
   tümünü göster