/i/Tarih

''Tarih bir meslektir, bir hobi, gevezelik, anekdot ya da asparagas değildir.'' (Pierre Goubert)
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4 -1
    Ananı kız kulesinin tepesinde güneş batarken gibeyim senin yobaz oğlancı.
    Durun size izmiri çekemeyişinizin sadece bir kaç sebebini söyliyim.

    1-bizde birisi kıza merhaba derse kız da merhaba der çünkü izmir insanları medeni dıbına koyim sizin gibi ohaaa merhaba dedi zütümü istiyoooo diyen kezbanlarla, her kızı sex objesi olarak goren erkeklerle dolu değil izmir.

    2- gavat kesim dediğim yerlerde ki herhangi bir cafeye git bi masada mini etekli kız birasını içiyorsa diğer masada türbanlı kız türk kahvesini içiyor. Sizin oralar gibi herkesin dini yaşayışına dil uzatan ama verse 18lik kızı gibecek çakma hocalarla dolu değil izmir. Herkes inanışını kendi içinde yaşıyor sizin gibi rekldıbını yapmıyor. Cuma namazını kılar cumartesi de oturur arkadaşlarımla içerim kimsede sen ne biçim müslümansın demez.

    3-izmir insanı Türklüğü sizden öğrenecek değil Türk ırkını hepinizden daha güzel temsil ediyor. Bizim mitingletimiz sarı değil kırmızı bayraklarla dolu. Bu da size batıyor haliyle.
    ···
    1. 1.
      -3
      her sene ya izmir ya taylanda giderim tatil için.. ikisi de açıkhava kerhanesi tarzında ama yerli malı yurdun malı demişler izmiri seviyorum bu yüzden.
      ···
      1. 1.
        +2
        Ha sen çıkardın ağızında ki baklayı yarrağam seni * desene be olum şunu baştan izmire geldim kızlar yüzüme bile bakmadı diye ne kin kusuyon etrafa. Senin kaderinde de oğlancı dedelerle takılmak varmış kadere trip atma çarpılırsın sonra
        ···
      2. 2.
        0
        bacını mı ayarlıcan bidaha geldigimde bu ne ilgi bu merak.. işte izmirlileri bu yüzden seviyorum asla boş göndermiyorlar misafiri *
        ···
   tümünü göster