/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    -1
    @16 süzme bir gerizekalısın güzel kardeşim.Sen inanç ile bilgisayarı nasıl aynı kefeye koyarsın ? Bu nasıl bir mantık ? Tamam kabul et yada etme orası senin düşüncen. Dünyanın oluşumunu bile halen net bir şekilde açıklayaman sözde karanlık maddeden dem vuran da aynı bilim değil mi ? Kitaba allaha inan inanma orasını bilemem.Ama yaradılışa inanmamak büyük saçmalık. Herşey rastgele bu kadar muazzam olması ? Ataizm gelişme göstermiş sözde buna bir örnek verir misin ?
    ···
    1. 1.
      0
      sen entry girmeden editlemişim yazım hatasını. ateizm değil bilim gelişme gösterdi olacak. bilgisayar ile dini kıyaslamıyorum sende bu kadar malsın işte. gelişimin nasıl olduğunu fark et diye veriyorum bu örneği. 30 yılda avucuna sığacak hale geldi. bilim adamları en azından açıklamaya çalışıyor bunu senin kanıtlayamadığın fakat kanıt olarak gösterdiğin tanrının keldıbına doğrudur demiyor. sen doğrusu buymuş hop tamam diyorsun. adama demek ki mantıklı gelmiyor kendince açıklama getirmeye çalışıyor.

      ayrıca 2000 yıldır yaşayan hristiyanlık dininden öncesine ulaşabiliyor musun? onun bile kaynağı sınırlı. adamlar dünyanın milyon yaşında olacağını söylüyor. sen yalan yanlış bildiğin ya da bilmediğin 2000 yıl ile yaratılışa inanmamak büyük saçmalık diyorsan aynaya bak bi güzel kardeşim.
      ···
    2. 2.
      0
      2000 yıldır yaşayan hristiyanlık demişsinde dünyadan kabul gören 12 kutsal kitap var.Ve günümüze ulaşan en eski kalıntılarda iö 1500lere dayanmakta. Bence bilmeden yazıyorsun. Devam etmesen daha mantıklı.
      ···
      1. 1.
        0
        iö 1500 e dayanan. 3500 yıllık kutsal kitap sana ne kattı kardeşim? okuyabildin mi? anlayabiliyor musun onu? daha basit sorayım kuran ı ne kadar anlıyorsun? sana ne kattı kuran?
        ···
    3. 3.
      +2
      Her ne kadar müslüman olsamda kuran kurslarına karşıyımdır.Yav adam sana arapça öğretmiyorki amk okumayı öğretiyor. örneğin italyanca merhaba demeyi öğrensen ama anldıbını bilmesen sana ne faydası varki.O yüzden zamanında aileme çok karşı çıkmıştım
      ···
    4. 4.
      0
      aşağıda yazdım o konuda katılıyorum zaten. Bende kutsal kitapları türkçe okudum. Okuyup anlamadıktan sonra bir işe yaramaz zaten. Doğru yapmışsın sende helal olsun
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster