/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +5 -4
    (... bilim bardağından içtiğiniz ilk yudum sizi ateist yapacaktır, ama bardağın dibinde sizi tanrı bekliyor olacak)
    bi bilim addıbına aitti bu söz
    gregor mendel, bu adamda bilim insanıdır ve bir rahiptir yani hristiyandır
    ibn-i sina bu adamda bilim insanı olarak kabul edilir müslümandır
    mimar sinan, tüm dünyada japonların bile çözemediği eserler yapan bilim insanı sayılmasada bilimin açıklayamadığı işlere imza atan bir adamdır ve müslümandır
    sen 2 tane adam örnek verdin al sana 3-4 tane örnek istersen dahası var. bilim-akıl-din hepsi birbirinden farklı şeylerdir karıştırma.
    ···
    1. 1.
      0
      panpam ben örneklerden yola çıktım tabii ki hepsi ateist değil ama bilimadamlarının çoğunluğu bence dinle ilişiğini kesiyor. burda bi problem var.
      ···
      1. 1.
        -1
        bilim bardağından aldıkları ilk yudumdu demekki bu adamların, devdıbını getiremediler ve o bilim bardağında boğuldular. insanoğlu ölümsüzlüğü bulamadığı sürece bilim o kadar kasvetli bişey değildir herşey keşfedilmeyi bekler, insanoğlu milyonlarca yıldır yeryüzünde ve ölümsüzlük arayışında hala bunu bulamadıysa bizden üstün bi güç bulmamızı istemediğindendir.
        ···
      2. 2.
        0
        Ölümsüzlük yakındır panpa. Yapay organ üretilebiliyor. 10 15 seneye ölümsüz oluruz amk (bence bu ölümsüzlük olayı çok zikkimsonik olurdu dünyada zaten 6 milyon insan var amk. Giderek çoğalan nüfus dünyanın anasını ziker maazallah. Bu teknolojinin komplo teorilerindeki oçlar kullanır ya da büyük meblağ karşılığında organ alınır amk)
        ···
   tümünü göster