/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +3 -8
    -insanlar cirkin ve killidir , cogu pis kokar !
    -insanlar cahildir cok kufreder , ettikleride yabancilar oylesine yaptigi gibi deil yogun nefret ve kimlige saldiri iceren hakaretlerdir !
    -turklerin onyargilari herseyin onundedir !
    -homofobi zirvededir !
    -modadan anlayana demediklerini birakmazlar.
    -insanlarin muzik zevki turku vs hatta tum turkce sarkilar igrenc falandir , insanlarin cogu lady gaga yi hermafrodit sanar hatta :/
    -erasmus un renaissance degerini kavradigi deliligin ve asiriligin cok guzel birsey oldugu ve ovulmesi gerekliligini anlamaz herkes farkli olandan nefret ederler , buda kiskancliklaridir.
    -ateizm I ergen bunalimi sanarlar , o kadar aptal nedenlere baglarlar ki olursunuz , gayligi de aptal nedenlere baglarlar.
    -cogu muslumandir , estetik kulture sahip deillerdir :/
    -bir tv programinda escinsellik ozgur tercih mi ahlaki cokuntu mu (tv 5) diye tartisma oldugunu huseyin kacin isimli pgibolog (!) Bir malin escinselligi hastalik olarak niteledigini ve bunun tedavisi oldugunu soyledigini gorursunuz !!! Aptal ya valla aptallar , ikiside deil gerizekalilar, cahilliginizden nefretinizden igreniyorum !
    -insanalr ya ekonomik coguda sosyal fasizandir , toplumcudur hepsi , normal algisi vardir salaklarin , normal olan yani igrenc az gelismis turk medeniyetinin normali disinda kalan kotudur , tuuu kaka !
    -20-70 iq arasi herkes sanki cia ajaniymiscasina komplo teorileri yazar ve hepsinin gercek oldugunu sanar bide gercekleri bildiklerini sanip salak salak konusurlar , cogu musluman bunu islam dogru mantigiyla yapar !
    -ya tum salak seyleri kabul edip beynini cope ceviren insanlardir , yada onyargili super close mind dirlar , hic gercek acik fikirli yoktur.
    -baskalarindan ust duzeyde , daha klas birsey yapiyorsaniz , alaya alinirsiniz.
    -benim icin levent, nisantasi, etiler gibi bir iki yer disinda turkiyenin nufusundaki kultur seviyesi budur igrenctir , herseyiyle !!

    Not:bide zurna kadar igrenc bir calgi olamaz , kusasim geliyo duydukca!
    ···
   tümünü göster