/i/Diziler

Sadece dizileri konuşacağınız altinci.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +57 -4
    özet:4 saat dizi mi olur dıbına koduklarım

    Beyler evimizin en büyüğü babannem, kumandada da sözü geçiyor haliyle. Akşam yemeğinden sonra oturdu tv nin karşısına, açtı diziyi izliyor amk. saat 8 civarı başladı. bütün aile geçtik oturma odasına gibe gibe izliyoruz. kadın unutsun diye reklam aralarında kanalı değiştiriyoruz ama nafile.. tak diye hatırlatıyor, benim dizi ne oldudiyor. saat 9 oldu 10 oldu bitmiyor. izledikçe fenalık basıyor amk. annem kalktı bulaşığa gitti ( ne kadar sıkıldığını düşünün ) kardeşim pc'yi kaptı ( bin ) biz üçümüz kaldık...

    Saat 11 oldu reklama girdi, babannem su içmeye gitti, o an babam kumandaya hamle yapıp rastgele zapladı a9 tvye geldi. başladı atıp tutmaya, bu adam ne biliyor ya sallıyor falan diye konuşuyor. babannem geri döndü o sırada benim dizi bitti mi diye sordu. babamla bir an bakıştıktan sonra bitti dedik amk. artık bitmeliydi çünkü bu kadar işkence yeterliydi. bitti ulan bitti bitsin artık!

    Artık özgürdük.. babannemi kandırmanın sevinciyle çılgınca zap yapıyorduk. ta ki babam yanlışlıkla tekrar foxu açana kadar... Babannemin gözlerinin içi parladı o an.. aaaa daha bitmemiş dedi.. saatler 12yi gösteriyordu..
    Babam kıpkırmızı olmuştu. sinirden elim ayağım titriyordu. gittim kardeşimin enseye patlattım kak gibtirgit ben oynuycam diye oturdum pcnin başına. 3 saattir odama kapandım hala pcdeyim . anlayacağınız aile dağılmak üzere..
    ···
   tümünü göster