/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +15
    Sonra kız da dayanamadı ve soyduk birbirimizi girdik yatağa. Tabi bende bir korku beyler düşünsenize kızın evindeyim ve bir baskın yeme tehlikesi var üzerimde, ama ergenliğin verdi aşırı dozla beraber kendimden geçmişim. bi de kimsenin yaklaşamadığını zütürüyorum, bunu tarif etmem imkansız. sanki yerçekimsiz bir ortamdayım çilek yiyorum ve muz tadı veriyor, işte aynı öyle..
    Tamamen çıplak kaldık yaklaşık 2 saat boyunca ön sevişmeye giren bütün terimleri gerçekleştirdik, oral dahil.. Yemin ediyorum size ne ayak serçe parmağımı bıraktı hatun, ne de kulak mememi. Ben böyle bir profesyonel görmedim, aklıma ferreler geldi ve içimden dedim tamam işte bu, istediğini yapacaksın..
    Ardından tahmin edeceğiniz üzere başlangıç aşaması olan misyonere geçtik.. Kayganlığa ihtiyaç duymadık zaten jilet gibi akıyordu ortalık tahmin edeceğiniz üzere, sonra ben girdim, girerken de zorlandım biraz.. Başladık, ve bir dakika geçmeden gördüm ki kan geliyor. kız bakire çıktı ! o profesyonellikleri düşünerek ben kıza sormamıştım bile, o da söylemedi ve bakire çıktı.. sonra ağlamalar zırlamalar, pişmanlık gözyaşları carttı curttu.. bu bozulma meselesiydi, şimdi komik olan kısım ise bu olaydan yaklaşık 1 ay sonra gerçekleşiyor. asıl meseleye geçiyorum panpalar.. dinleyen 1 kişi bile varsa sağolsun bu arada, pişman olmayacak :(
    ···
    1. 1.
      0
      aq gece o saatlerede uyanıktım görmedim :( neyse
      ···
   tümünü göster