/i/Haberler

İnciden al haberi
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +13 -1
    8 mart 2014'de kaybolan malezya uçağını biliyorsunuzdur..

    havacılık, özel ilgim olduğundan kaza ile ilgili sayısız döküman, belge, tutanak okudum.. saçma bahaneler (uzaylılar kaçırdı-kara delik) dışında her teoriye yanıt vermışimdir burada..

    kazanın sebebi:

    öncelikle kaptan pilota yıllar öncesinden ulaşıldı. yapılacak olan eylem dünyada 3.bir dünya savaşı başlatacak cinsten olacaktı. bu yüzden kimsenin şüphelenmeyeceği tecrübeli bir pilot seçildi ve temas kuruldu.

    kaptan pilota gerek para gerek ise tehdit yolu ile kendi safhına çekildikten sonra, harekete geçildi. amaç, uçağı kaçırıp dünya merkezlerinden birine çakılmasıydı.

    ancak kimse erken anlamasın diye uçak son telsiz bildirimine kadar olağan rotasında gitti. akabinde ise asıl hedefine direk yöneldi.

    aşmaları gereken en büyük sorun yakıt sorunuydu. çünkü uçakta pekine gidecek kadar yakıt vardı. asıl hedefine gitmesi için bir yerde inip yakıt alması gerekliydi.

    daha önceden belirlenen amerikanın diego garcia üssü uçağın inip yakıt alacağı yer olacaktı. böylece asıl hedefine gidebilecekti. ayrıca kaptan pilot kazadan yakın zaman öncesinde evindeki simulator de diego garcia havaalanına iniş simülasyonları gerçekleştirmiş.

    amerika, uçağı istediği bir yere çakarak 3.bir dünya savaşı veya bir operasyon hedefliyordu. 11 eylül de aynısını yapmıştır.

    hesaplayamadıkları tek nokta başka bir ülkenin bu planı anlayıp uçağı havada vurması oldu. benim tahminim rusya veya çin.. aynı kazadan 6-7 ay sonra gene başka bir uçağın ruslar tarafından vurulduğunu unutmayalım.

    uçak havada vurulduktan sonra okyanus üzerine düştü. tabi bu arada kaptan pilot işin içinde oldugundan ucagın butun vericilerini kapattıgı için ucagın nerede oldugunu bile bütün dünya ancak birkaç haftada bilebildi. nerede oldugu derken izlediği rota..

    bu süre zarfında bütün uçağı vuran devlet büyük bir hızla enkazı kaldırdı. bakın yıllar sonra enkazı çıktı diye fake bir enkaz çıkaracaklar.

    ayrıca rus hava komitesinde geçen 7 ayda 110'a yakın görev değişikliği olmuş. bunların 80 tanesi emekli olmuş! geri kalanları ise terfi etmiş!.. sus payı verilmiş bu çok açık

    bu oyunu bozan devlete şükür etmemiz lazım. 2. 11 eylül planı tutmadı amerikanın. derin hesaplaşmalar çerçevesinde ölen gene yolculara oldu tabi..
    ···
   tümünü göster