https://twitter.com/srkni...status/562680217316376577
  1. 1.
    +64 -5
    Edit: Beyler katılıyorsanız şukuyu esirgemeyin trendde yer alsın görmeyen kalmasın. Esasen trende çıkacağına inanmıyorum ama yine de deneyelim.

    Edit 2: Beklediğim gibi oldu trend sayfasının en üstündeyken birdenbire kaldırıldı başlık. ifşa oldun Serkan boşa uğraşma artık.
    1. Kanıt) Serkan'a ben de bayılmam fakat bildiğim bir şey var ki bu adam bu kadar yatırımdan sonra kendi bacağına sıkmaz. "gold inci bir samimiyet testidir." yazmış. Samimiyeti parayla bir tutacak adam değildir Serkan. En azından durumu olanlar ibaresi vs. eklerdi.

    2. Kanıt) "beyler gold inci hakkında çok fazla soru ve ilgi var, biliyorum destek vermek istiyorsunuz bu otağa, bu kardeşlik mabedine." bildiğin taşak geçiyor. Sözlükte herkesin sövdüğünü görüp pis pis sırıtıyor.

    3. Kanıt) En bariz kanıtlardan biri. Serkan'ın attığı bu tweet. https://twitter.com/srkni...status/562680217316376577
    Adam resmen 'bu iş yürür', 'ben bu işe para veririm' diyen adamın mesajını yayınlamış ve dalga geçmiş. Ciddi ciddi milletin parasını alacak adam bunu yapmaz. Bakın bunu yapsam bile para verecek adam var demeye getiriyor.

    4. Kanıt) Kendi nick6'nı düzenleme yetkisi sözlükteki hırsız, dolandırıcı vs. herkesi aklamaya yarar. Buna da aklıselim sahibi bir adminin izin vermesi mümkün değil.

    5. Kanıt) Trend sayfasında durmadan Serkan'a paragöz vs. yakıştırmaları yapıyor ve adamın sesi çıkmıyor. Bu işin sazan.avi olduğunu söyleyince kendini de bu sıfatlardan aklamış olacak. Sazan.avi olmasa nasıl olurdu? Muhakkak 'gold inci'yi şu yüzden almalıyız diyen, taktan şeye şu kadar para veriyoruz, inci kardeşliktir, ayda bi sigara parası vs. diyen bir entry yer alırdı trend sayfasında.

    6. Kanıt) Bu adam sözlüğe gönül verdiği birçok genç-orta yaşlı adamı buradan gibtir etti. Sözlüğün yaş ortalamasının 13-15 olmasına göz yumdu. (Aptalca bir hamledir veya geleceğe yatırımdır orası tartışılır.) Bu çocukların istese de sanal ortamdan bu siteye ödeme yapma imkanları yok. Serkan da bunun bal gibi farkında.

    Özet: Gold inci sazan.avi'dir. inanıp sövmeyin tükürdüğünüzü yalarsınız.
    ···
   tümünü göster