/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +4
    şimdi benim hakkımda okuyacağınız yazılar şahsıma aittir. şimdi çoğu kişinin giblemeyebileceği kısa bir ayaküstü otobiyografi yazacağım
    not: bu kendimi kanıtlayacağım bir başlıktır

    inci sözlüğü ve inci capsi asırlardır takip eden, sözlüğün samimi olab emekleme çağını özleyen, eski güzel vakitlerden gelme yeni bir üyeyim. yıllarca takip ettiğim inci sözlüğün üyesi olmanın aklımın ucundan geçmemesi benim üşengeçliğimi ve kendime güvensizliğimi yansıtmaktadır. o zamanlar sis atma oç, ANAN reyiz ve fıkrasına gülünmeyen adam patlak vermişti. ve bunun ardından, Amerika'dan gelen 'Troll' akımı ile inci caps ve inci sözlük aynı yollardan gitmeye başladı. fakat insanlar bir çöp insanın samimi olmayan ifadelerine ve bıktıran esprilerine karşı inci sözlüğü ve inci caps'i seçtiler. çok fazla zaman geçmeden troll hikayesi tutmadı ve capsler samimi bulunmaya başladı. inci caps büyüyordu ve facebook sayfasında adeta beğeni tekoruna koşuyordu. çok geçmeden yüksek bir takipçi grubu oluşturdu, inci sözlük 'gibertme'leriyle samimileşen bir sözlüktü, ekşiye fazla benzememekteydi(hala da öyledir)
    gelelim inci sözlük ve kendime

    ben söylediğim gibi, sözlüğe üye olmamıştım, takipçisiydim. çok güzel gibertmeler ve çığır açan capsler ve geyikler dönüyordu. çok geçmedi, populerliği yükseldi. televizyonlarda konuşulan bir sözlük olmuştu ve ben hala hesap açmamıştım. neyse devam. fenasi kerim ve altını şer incisi ker efsaneleri sözlüğü unutulmaz kıldı inci ruhu aktifti. fakat yıllar geçtikçe ben inci sözlüğü umursamaz bir şekilde uzuun bir süre kenara bırakmıştım. hiç takip etmemiştim, ee dolayısıyla dönen geyiklerin bu zamana kadar daha da aktifleşemediğini fark ettim. fakat aklıma ilk sözlük hesabımı açmak geldi. ismi silikonvadisi önüncü nesil normal. bu zaman yolculuğunda incinin son durumu beni şaşırtmıştı. her yerde enteresan şeyler dönüyordu ve eski halinden eser yoktu. ve ben burayı birkaç yıldır takip etmiyordum ve şaşkındım. sözlükten soğuduğumu sandım fakat öyle olmadı. sözlükteki çoğu reyiz pes etmişti fakat sonun başlangıcıydı burası. hayatımın bir parçası olan inci sözlüğü içimdeki inci ruhuyla birleştirerek bu hesapta devam etmek istedim.
    eski inci ortdıbını özlüyorum fakat yine de geçmişe takılı kalmak insanı köreltir, önemli olan 'şuan'ı iyi değerlendirmektir.
    benden bu kadar

    ccc altını şer incisi ker ccc
    öptüm

    -silikonvadisi
    ···
   tümünü göster