/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    -3
    Yarın her zaman yaptığınız gibi üstünüzü giyindiniz, aynada bi kendinize bakıp evden çıktınız. Evinize yakın cadde de karşıdan karşıya geçerken bir tane binin teki geldi size arabayla çarptı. Uçtunuz 10 metre ileri yapıştınız yere, millet etrafınız da toplandı eyvahlar ambulans çağırınlar hava da uçarken hooop görüntü gitti. Öldünüz. Kalbiniz kan pompalamyı bıraktı artık, beyniniz 2 dk daha çalışır belki ama ülkemiz de cahil çok olduğu için kalbinizi çalıştırayım derken onu da durdururlar muhtemelen. Eee peki nolacak şimdi? Allah yok diyorsunuz, cennet cehennem azrail melekler falan yok size göre düştünüz dipsiz bir karanlığa, işin kötü yanı dipsiz bir kuyuya düştüğünüzün de farkında değilsiniz. Boşluk işte amk.

    Peki sizin sırf artistlik olsun diye inanmak istediğiniz bu mu? Yoksa öldükten sonra azrailin gelip seni alması, sevabını günahını sorgulaması, cehennemde cezanı çektikten sonra cennete göndermesi mi? Yani bir şeylere inanmak bu kadar zor mu sizce?

    Din, islam,hristiyan, yahudi. Bu kelimelere çok takılmayın. Allah tanrı ne demek isterseniz isteyin, ya da hiç birşey demeyin ama size tavsiyem yukarda birinin olduğuna inanın. inancınızı içiniz de yaşayın ve önce bazı şeyleri kabullenin. Sonrası kendi vicdanınıza göre gelir zaten.
    ···
   tümünü göster