/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +3 -1
    Video'da ne var onun için sıkıntı olabilecek herhangi bir durum yokki zütürecek ürünü almadılar çünkü böyle böyle dediler diyecek işletme müdürü bununla ilgili hiçbirşey söyleyemez ki ayrıca emekçi kardeşimiz burda aşağılama küçük düşürme gibi bir durumda söz konusu değil.Son olarak o kadar çok küfür yazıyosunuz ki konu anlaşılmıyor.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      huur cocukları manipülasyon yapmak için o siparişin parasını motorcudan alacaklar yazıyor..bu tür firmalar herhangi ürün cezasını motorcuya kesmez.. hiçbir şekilde motorcuya bir zarar gelmiyor..
      motorcular daha fazla bahşiş almak için birbirinin siparişini alıp zütürüyor..
      bu eleman işyerinde sıcacık yerinde oturuyorda komnistler adamın rahatını bozmus gibi anlatıyorlar..
      adama biraz bahşiş vermeleri gerekirdi ki daha anlamlı olurdu..
      zaten adamlar konusmalarında derdim seninle degil sende emekçisin diyor..
      komünist öfkesi adamların nereden ne cıkartacagını şaşırtmış..
      ···
    2. 2.
      +3 -1
      adamın alacağı parayı gibeyim sizin o adamı ayağınıza kadar çağırıp da o davranışı sergilemeniz sizin ahlaktan edepten medeniyetten habersiz kimseler olduğunuzun en güzel kanıtıdır. ulan ben bile bizim burada karnım acıktığında tek parça yemek için eve sipariş vermem 3-5 parça olsa hadi neyse ama o 1 parça yemek için o adamın benim kapıma gelmesi benim zoruma gider, o gelen adamdan utanırım bir kere gider yemeğimi kendim alır eve getirir öyle yerim. sizde hiç mi şeref namus edep ahlak yok dıbına koyim sütü bozuk huur çocukları o adamın çıktığı merdiven sayısına yazık sizin gibi ruhsuz binlerin egosunu tatmin etmek için ucube gibi oradan oraya savruluyor o gariban adam
      ···
    3. 3.
      +2 -2
      bak bak demogojiye bak adamı kapısına kadar getirtmişler.. ulan züt adamın görevi evlere servis yapmak.. ulan demogoji tam sizin işiniz.. neymiş kimseyi ayagına getirtmezmiş eger sen günlük hayatta onu bunu ezen bir tip degilsen ne olayım.. sırf solculara laf geçireyim diye ettigin laflara bak... madem o kadar kızdın git arkadaslarınla türkiyede evlere servisi kaldırtmaya calıs hükümete baskı yap.. kimsenin evine gitmesinler adamlarda işssiz kalsın dimi.. adamlar ekmek yiyor oradan hani emekçi dostuydun... gördün mü bende senin gibi demogoji yaptım hemen bi üstteki cümlelerde.. anladın mı simdi ne yaptıgını amk gerzek malı..
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster