/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +7 -1
    ha ayrıca 2 sene turizmde barda işçi olarak, 1 sene de onun öncesinde doğduğum ilçede sigortasız olarak bir işte aylık 750 liraya çalıştım. toplam yatan sgk primim 15 bin lira civarında. aldığım paranın yarısını kitaplara veririm, sürekli bir şeyler okurum. eğer devletin genelinde bir düzensizlik varsa bu, ülke siyaseten işgal ve talan altında olduğu içindir. çözüm yolları arayacağına şikayet edip böbürlenenler ise ancak senin gibi huur çocuklarıdır.
    ···
    1. 1.
      +5 -5
      Çözüm yolu arayan senmisin bacısını gibtiğim (yoksa ananı) Yukarda yazdığın Metin çözüm yolu arayanlari insalari hedef Göstermeksizin aşağılamak.Bir iki konuya muhakıf Olmayan liseli gelir şukular amaci ile. huurnun çocuğu yazdığın metini asla bir ünüversite Öğrencisi yazmaz hemde o bölümde.Yok efendim 30 yaşında adam temizledi.Lan kahpe çocuğu ,o camlara boya atılmasada o adamın işi o camları temizlemek ,Önemli olan adamın orda o vasfılarda çalışması ,Adama iş çıkardılar nedir amk O camlar Yıkılmadan O adamın Temizliği bitmicek.O camlara taş atan çocuklar kadar Vatanına hayrın yoklan.Çöüzüm yolları arıyormuş anlat birde senin çözüm yolunu dinleyelim. Annanızı yan oda gibseler Elit cool halımden taviz vermem diyerek sesiniz çıkmaz .Barikatın ardı vatandır o,ç ,Senin entel lümpen hayatın değil. Birde Kendini nasıl Meşrulaştırıyor. Babanız 6 filoyu secde edip domaldı ,sizin gibi Çocuklarıda Burger kinglerde elitcilik oyanacak tabiki.
      ···
    2. 2.
      +5
      lan yarramın kafası burdan aldığım şukular benim cebime maddi kazanç mı sağlıyor köpek oğlu köpek ben burda 50 tane adama ulaşsam benim için kafidir. huur çocuğu üniversite bitirmişsin neden iş bulamadım diyorsun e be amk oğlu sen daha üniversite yazmayı öğrenememişsin "ünüversite" yazıyorsun gelip burda bana akıl veriyorsun. cama taş atmak da vatan severlik olmuş vay dıbına koyim :D tamam canım he hadi gibtir git şimdi burdan
      ···
    3. 3.
      +4 -4
      Fikrin ne ? cevap yok Ne yapmak gerek? cevap yok? ideolojinne? cevap yok anca laf çevireyim ,Konuyu Liseli düzeyine çevireyim haklı çıkayım çabasi. Kahbenin çocuğu Fikriyatını Ortaya Koy .imla hatası aramaya itecek kadar kedini Ezik Hissetmişsin . Fikirlerin Sahibini değil ,Fikrini Çürütün. Senin gibi huur çocuklari oldukca bu vatan adam olmıcak zaten. Fikri Yok zikri var anasını gibtimin
      ···
    4. 4.
      +3 -2
      ulan amın düdüğü sen benle adam akıllı muhabbet edecek olsan ben sana adam akıllı şeyleri söylerim. ben liseyi bitireli yıllar oldu anasını gibtiğimin pekekenti buradaki yanlışı göreceğine yanlışı sahiplenen cama taş atmayı vatanseverlik olarak tanımlayan boş beleş bir huur çocuğusun sen senin gibi huur çocuğuna ne anlatılır ki amk ulan siz hiç mi aile terbiyesi almadınız insan utanır o camları batırmaya orayı birisinin temizleyeceğini bilir hadi onu geçtim sen adamı kapına kadar nasıl çağırır da herifle dalga geçersin saygı denen şey kalmamış birde dünyayı siz mi kurtaracaksınız amk daha otobüse verdiğin paranın hesabını yapıp ülkeye kin güdüyorsun orull orul orrrrrrroossspuu çocuğu seni.
      ···
    5. 5.
      +2 -3
      huur çocuğu ,Senin gibi parayı cebimize anamızın Kırıkları Koymuyor. Tabiki hesabını yapacam. Konu hakkında açıklayı 2 cümlen yok varsa yoksa Milletin vatanseverlik duygularını coşturacak vurgular yapmak.Lan bırak şu ezik insan Piskolojisini ,Kendin ol biraz. Senin gibiler Kendisini Kültürlü -Elit- Yardım sever gösterme ye şartlanmış.Bir konu açayım ,insanlar yorum yapsın bende onların yorumlarını eleştirirken Vatandan ,Milletden dem vurayım ancak asla Kendi fikirlerimi söylemiyim ki Haksız duruma düşmiyeyim diye Uğraşıyorsunuz. huur çocuğu sana kapısına adam çağıranı savunan kim ? Baktın konu kaçıyor hemen başka yerden dem vurayımmı dedin. Taş atmayı vatan severlik olarak algılamayıp senin gibi huur çocuklarının Entellektüel gevezeliklerinimi algılıyacam.Lan kahbenin çocuğu anlat .Senin fikrin ne ? Şovenist huur çocuğu oldun bellide ,Planların neler. Gerçi Garibanın 840 tl maaşını ulaşıma harcanmasına Kayıtsız kalan bir adamdan ne bekliyoruz. Annen parayı onun bunun yannanının üstünde zıplayarak kazanmasa anlardın 2 tl Nin değerini.
      ···
    6. 6.
      +2 -2
      tamam hadi gibtir git:)
      ···
    7. 7.
      -4
      500 Cümle yazıp ,Benim önerim şu bile diyemeyen bir ergen olarak iyi bak kendine.
      ···
    8. 8.
      +4
      amma çok konuştun beee bi sus dıbına koyim dırdırdır kafa gibtin 2 saattir. beni tanıyan tanıyor ulan senin gibi cahil bir köpeğe neden kendimi ispatlama gereği duyayım ki sana bunca yazdıklarım bile sırf zaman kaybı. hadi o ezik ucube hayatında sürünmeye devam et, hayat sana hiçbir zaman fırsatlar sunmaz eğer adamsan fırsatları sen kendin yaratırsın. fırsat yaratamıyorsan kabahati kendinde arayacaksın öyle sağa sola saldırmayacaksın. ama en basitinden senin nickine bakıyorum serseri, işe yaramaz, ciğeri 5 kuruş para etmez adam olduğun ortaya çıkıyor dıbına koyim. amdan zütten kafanı kaldıramamışsın sonra ben neden bu haldeyim diyorsun, kendin gibi olmayanların da anasına kırıklarının parasıyla geçiniyor diyorsun. hayal gücüne bak dıbına koyim :D yeter bu kadar kafa gibtiğin sus artık daha da cevap yazmayacağım.
      ···
    9. 9.
      -1
      amdan zütten kafanı kaldıramamışsın inci sözlükde bir yazara yöneltilen eleştiri şekli :d Lan kalk gibtir git amk evladı Yerin dibine girdin baktın çıkacak yer yok ,Kendimi ispatlamak zorunda değilim diyorsun. Madem Söylediklerinin arkasında duramıcan ne arıyon burda.iki liseli şukulasın diye konuyu evirdin çevirdin ananın dıbına soktun. :D Cahil olupta ,entellektüel görünme çabası bunlar. giberim o ananı kaybol
      ···
    10. 10.
      +1 -2
      Kimin ne tak olduğunu anlamak için şu tartışmayı okumak yeterli. En üstteki zırvayı okumadım bile.
      ···
    11. diğerleri 8
   tümünü göster