/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +180 -38
    geçen hafta cuma kızılay meşrutiyette yürüyorum. 10-15 kadar velet burger king önünde toplanıp pankart açmış, konuşma yapıyorlar. pankarta da baş kaldırıyoruz cart curt yazmışlar. hayır dıbına koyim sanki çok da gibindeydiniz burger kingin. neyse asıl mesele bu değil zaten...

    konuşma yapıldıktan sonra ellerindeki okuldan getirdikleri boyaları da bir güzel mağazanın cdıbına atıp ortalığı batırdılar... sonra ne mi oldu? 15 yaşındaki veletlerin batırdığı camları 30 yaşındaki çoluğu çocuğu olan emekçi insanlar temizledi! hani siz emekçiydiniz? hani ezilenin yanındaki sizdiniz? bu mi sizin emekçiliğiniz ezilenin yanında oluşunuz? ulan emekçiye bir tekme de siz vurup ezileni daha da eziyorsunuz dıbına koduğumun döl israfları.

    birde şu videoya bakın. şu bir tak yaptığını zanneden orul orul huur çocuğuna bakın.

    https://www.youtube.com/watch?v=fVYDzDHIp8Q

    bu şovenist kişilik bozukluğu olan komünistlerin emekçilere nasıl işkence çektirdiklerine bakın...

    işte komünistler bu kadar akılsız, boş, beleş, huur çocuğu kimselerdir. emekçiyi koruyoruz ayağına yatıp emekçiyi en çok giben aşağılayanlar da yine bunlardır.

    edit: son olarak şunu eklemek istiyorum:

    "Kendi ırkçılıklarını muhafaza edip, bizim milliyetçiliğimizi hoş görmeyenler, bizi milli intihara sevk etmek isteyenlerdir. Eğer bunlara bütün enerjimizle <<Hayır!>> diyorsak, bu sofu bir milliyetçi olduğumuz için değil, milli varlığımızı muhafaza etmek içindir. Türk gençliğini de bunun için milliyetçi olmaya çağırıyoruz. Bu şuura sahip olmayan gazetelerin ve yazarların Atatürkçülüğüne de aldanmayalım. Bunlar Türkçü olmadıkları için hiç bir zaman samimi bir Atatürkçü de olamamışlardır."
    -Peyami Safa

    edit2: Komünist bir arkadaşımız bunları okuduktan sonra kimlik bunalımı yaşayarak "bu videodaki adamın komünist olduğu ne malum" demiş. Heh işte, bu caps ona ithafen: http://www.imgim.com/image/8231jdxur2g.png/ Gördüğün gibi videonun orijinali DEV-LiS tarafından yayımlanmış. Şimdi anladın mı ne malum olduğunu huur çocuğu?

    edit3: komünizm ile sosyalizm farklıdır diyenlerin milliyetçilikle faşizmi aynı şeylermiş gibi lanse etmeleri ne kadar ironik değil mi(:
    ···
   tümünü göster